Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика зізналася в почуттях Паві: Міцкевич більше не в її серці

Пристрасті на проєкті "МастерШеф" не вщухають ніколи. Вони, як полум'я, на якому учасники готують свої кулінарні шедеври, стають лише гарячіше від випуску до випуску, адже скоро всі дізнаються ім'я переможця кулінарного шоу. І хоча Катерина Велика до фіналу он потрапила, але у почуттях до суперника все ж зізналася.

Чим менше учасників, то краще видно, які насправді стосунки між “мастершефівцями”. Раніше увага глядачів була прикута до відносин Владислава Цимбалюка та Ірини Раковчен. Хлопець дуже ніжно ставився до заміжньої коліжанки, яка виховує маленьку донечку, ніби він і забув про те, що дівчина вже давно зайнята. Але декілька випусків тому Іра пішла з проєкту, а Владислав залишився виборювати свій титул найкращого кулінара, після чого і сам вилетів у наступному епізоді.

Учасники МастерШеф. Битва сезонів

Також серед яскравих тандемів були Пава та Міцкевич, які стали друзями ще задовго до “МастерШеф. Битва сезонів”. Друзі не розлий вода, які завжди і всюди разом, що не раз ставало приводом для жартів на проєкті. Але днями сталося непередбачене.

Катерина Велика на кухні МастерШеф разом з Павою

Найбагатша та найяскравіша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика після того, як її участь у проєкті закінчилася, виклала у своєму Інстаґрам-акаунті світлину зі зйомок суперфіналу, не якій постала у святковій атмосфері в сукні у грецькому стилі.

 

Під світлиною такої античної богині неможливо було не залишити компліменти, як це зробили безліч шанувальників:

  • “Катерино, ви найпозитивніший, креативний та яскравий учасник “МастерШеф…”
  • “Образ розкішний просто грецька богиня! Найкраща жінка за всю історію проєкту!”
  • “Катерино, ви дивовижна жінка, дійсно Велика. Захоплююсь вами!”

Серед них був і коментар від одного з фіналістів шоу Пави, у якому він засипав Велику приємностями, назвав її коханою та побажав і надалі сяяти. А от реакція Катерини виявилася неочікуваною — вона зізналася Паві у своїх почуттях.

Катерина Велика зізналася в почуттях Паві

Учасниця відповіла, що любить суперника за його щирість, доброту та почуття гумору, додавши, що тільки заради їх знайомства варто було йти на проєкт.
Якими б несамовитими не були сварки на екранах телевізорів, але справжню дружбу на проєкті ніхто не відміняв.

Нагадаємо, Катерина Велика стала мамою 16 жовтня 2020 року.

Схожі статті