Падчерка Потапа показала свого чоловіка-іноземця Аміра, за якого вийшла заміж під час війни: “Коханий мій”

Як відомо, у шлюбі з Іриною Горовою Олексій Потапенко виховував не тільки свого сина Андрія, але й падчерку Наталію, яка народилася у попередньому шлюбі продюсерки та друга Потапа Юрія Горового.

Під час повномасштабної війни в Україні більшість вітчизняних знаменитостей засмучувало своїх фанатів новинами про розриви та розлучення. Втім, у житті інших представників світської спільноти сталися кардинально зворотні зміни у житті. Серед людей, які у війну змогли знайти своє щире кохання опинилася падчерка Потапа Наталія.

Під час евакуації дівчина змогла не тільки вступити у стосунки, але і стати офіційною дружиною, про що її підписникам було тривалий час невідомо. Користувачі мережі не помітили ні виняткового стану закоханості Горової, ні зміни її статусу. Потап також ніяким чином не видавав неймовірної новини, але продюсер у цьому вже доволі досвідчений.

Падчерка Потапа показала свого чоловіка-іноземця

Наталія Горова хоча і почала демонструвати світу, що її серце зайняте, але обличчя свого обранця не показувала. Лише нещодавно зіркова теща приголомшила своїх підписників, показавши обличчя зятя. І він виявився справжнім красенем!

Падчерка Потапа показала свого чоловіка

Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке було відзнято під час сімейної вечері в ресторані. Спочатку Горова похизувалася новою стрижкою свого сина Андрія, потім в об’єктив потрапила Наталія, а вже згодом і Амір, якого зіркова дружина намагалася усіма силами врятувати від публічності.

Ба більше, Горова продемонструвала свою материнську любов до нового члена родини і ласкаво звернулася до нього фразою “коханий мій”. Хлопець відреагував на таке звертання дуже спокійно, але посміхнувся у відповідь, так і не глянувши в камеру.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.