Заради кого Олена Мозгова покинула закоханого Пономарьова: жорсткий продюсер, який не відповів взаємністю

Свого часу розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато шуму у пресі. Зіркове подружжя пройшло через неймовірні труднощі, і вони були викликані дуже світлим почуттям.

Саме за першої дружини Олени Мозгової Олександр Пономарьов пережив розквіт своєї кар’єри, народження первістка та багато інших речей, які роблять наше життя неймовірним. Втім, цьому шлюбу було суджено завершитися вельми скандально.

Заради кого Олега Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Заради кого Олега Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Продюсерка прийняла рішення покинути музиканта, і як з’ясувалося згодом, причиною послужила її закоханість в іншого чоловіка. Тривалий час обидва не розповідали журналістами, хто ж саме підкорив серце доньки Миколи Мозгового, і лише через декілька років Олександр зізнався, що ним був продюсер Едуард Клім, з яким в Олени не було жодних стосунків.

Ба більше, незабаром він одружився зі своєю підопічною Гайтаною.

Заради кого Олега Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Олена наполягала, що фізичної зради не було, і пішла вона від Пономарьова лише тому, що не мала до нього таких почуттів, як до іншого чоловіка. Іншими словами: вона захотіла бути чесною в стосунках і завершила їх вчасно.

Заради кого Олега Мозгова покинула Олександра Пономарьова

Втім, два роки тому Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому звинуватив колишню дружину у фізичній зраді. Олена сприйняла ці слова дуже жорстко і публічно попросила виконавця забути про неї і обговорювати з пресою інших своїх жінок.

Олександр Пономарьов залишав відповідь продюсерки без реакції. Цікаво, що зараз обидва щасливі в стосунках, а Олена навіть виховує маленьку донечку від Девіда Аксельрода.

Схожі статті