Шура Стоун, Даша Євтух, Антон Птушкін: ТОП-10 українських блогерів, які стали найпопулярнішими в Мережі

Український інформаційний простір може похизуватися великою кількістю популярних блогерів, яких знають далеко за межами України. Давайте ознайомимося з ними поближче.

Антон Птушкін

Антон Птушкін
ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

З Антоном Птушкіним аудиторія познайомилася за часів зйомок “Орел та Решка”. Ведучий став ледь не найулюбленішим для глядачів, а згодом почав самостійно знімати тревел-шоу, які користуються небувалою популярністю, а також є дуже інформативними та захоплюючими. Якщо український тревел-блогінг комусь і належить, то точно Птушкіну!

Шура Стоун

ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Олександр Дмитрієнко у мережі більш відомий, як Шура Стоун, Викрадач ароматів або просто Похітюша. Талановитому блогеру вдається неймовірно влучно копіювати різні жіночі образи, з якими пересічний українець зіштовхується кожен день. Його відео розлітаються на цитати та “меми”, а Олександр продовжує творити.

Vanzai

ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Український фуд-блогер Іван Зайченко прославився не просто завдяки своїм експериментам з їжею, а буквально шаленим експериментам. Якщо вам кортить дізнатися, чи можливо приготувати велетенський Кіндер, або повторити Крабс Бургер з мультфільму “Спанч Боб”, то вам саме на його YouTube-канал. І варто відмітити, що деякі його ідеї закінчувалися не надто позитивно: минулого року Іван отримав опік обличчя через карамель для велетенського Скітлс. Продукт просто вибухнув у каструлі.

Діана Суворова

ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Діана Суворова — найпопулярніша б’юті-блогер в Україні. Якщо у вас хочаб трошки цікавить макіяж та косметика, то Діана одразу з’явиться у ваших рекомендаціях. І на дарма, адже вона першою тестує найрізноманітніші новинки, готова робити найшаленіші макіяжі і дивувати своїх підписників знову і знову.

Даша Євтух

Відео екс-учасниці програми “МастерШеф” Даші Євтух з “конякою” стало буквально вірусним і в мережі ТікTок, і в Instagram, і навіть в YouTube. З тих пір українці з великою любов’ю стежать за життям та хазяйством прекрасної Дарини.

Олена Венум

ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Олена Венум веде свій лайфстайл-блог у соціальній мережі Instagram. Тематика у дівчини постійно різна, адже її життя також змінюється. Тим не менш, вірні підписники з великим захопленням слідкують за тим, чим займається красуня.

Раміна Есхакзай

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Раміна прийняла рішення підкорювати сферу зіркових інтерв’ю, і варто відмітити, в неї це виходить вельми добре. Поки що блогерка залишає усіх своїх конкурентів позаду і на дарма, адже журналістка має доволі жорстку хватку.

Олексій Арестович

Олексій Арестович розповів, скільки заробляє
ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Звісно, без Олексія Арестовича та Марка Фейгіна ця добірка існувати не може, адже після початку повномасштабної війни в Україні у блогерів стався дуже великий приріст аудиторії.

Олег Машуковський

ТОП-10 блогерів з України, які стали найпопулярнішими в Мережі

Раніше Олег Машуковський був відомий як Олежка із серіаліті “Київ вдень та вночі” на Новому каналі. Після дебюту на телебаченні він почав розвивати свої соціальні мережі, показавши, які круті та незвичайні мейки може створювати завдяки своїй безмежній фантазії. Зараз в українському ТікТок Олег – трендмейкер, який може генерувати контент на будь-яку тематику.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".