Невістка Оксани Марченко купила спеціальний візок і возить свою розкішну сумочку Шанель за 150 тисяч містом

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко, яка після початку повномасштабної війни виїхала за кордон, оприлюднила неоднозначне фото.

Дружина сина знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина володіє неймовірними зовнішніми даними, а також безумовно бездоганним смаком. Дівчина одягається у найелітніші бренди, і не відмовляє собі у речах, вартість яких може сягати вартості підтриманих автомобілей.

Варто відзначити, що на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти кадри з дуже різними моделями, якими дівчина поповнює свій гардероб.

Невістка Оксани Марченко возить свою розкішну сумочку Шанель містом

Зазвичай кадри дуже естетичні, але бувають і винятки. Наприклад, нещодавно Катерина Марченко оприлюднила у своєму мікроблозі дивну фотографію, на якій показала, як везе свою сумочку Шанель, яка коштує приблизно 4 тисячі доларів у візку. Такої самої моделі на платформі Шанель вже немає, однак сумки таких розмірів сягають вартості у 4-5 тисяч доларів, а іноді навіть вище. Усе залежить від якості матеріалу, з якого зшитий аксесуар.

Невістка Оксани Марченко возить свою розкішну сумочку Шанель містом

Чому Катерина вирішила вести свою сумку, а не нести в руках залишається питанням, так само, як і походження візка. Імовірно на ньому вона могла катати свого маленького сина Віктора, який з’явився на світ півтора роки тому.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Богдан Марченко залишився на її території. Тим часом, де знаходилася Катерина разом з маленьким сином невідомо. Дівчина скаржилася в соціальних мережах, що після скандалу з Віктором Медведчуком та Оксаною Марченко її почали погрожувати в особисті повідомлення. Після цього в пресі з’являлися новини про посилення охорони навколо маєтку молодої пари.

Схожі статті