Битва образів: кому вдалося цікавіше стилізувати сукню від Дар’ї Донець — Даші Астаф’євій чи Рейчел Білсон

Все частіше зірки української шоу-бізнесу обирають для своїх світських виходів одяг від вітчизняних дизайнерів, а от закордонні знаменитості вже давно оцінили талановиті руки українських майстрів.

Червоні хідники в Голлівуді та Каннах майоріють сукнями made in Ukraine, а панянки, які обрали для себе такі бренди завжди отримують безліч компліментів, захват публіки та світлини на обкладинках глянцю.

У світі селебриті часто бувають модні конфузи, як, наприклад випадковий дабл-дресінг. Часто зірки одягаються дуже схоже або зовсім однаково лише зарадити піару, але ці дівчата просто обрали якість та стиль, тим паче, що знаходяться на різних континентах.

Майже одночасно в сукні української дизайнерки Дар’ї Донець з’явились дві красуні: українська співачка та модель Даша Астаф’єва та голівудська акторка Рейчел Білсон.

Чорно-біла сукня з останньої колекції Дар’ї Донець

Чорно-біла силуетна сукня з віскози та поліестеру з плетеними елементами, довгими рукавами та квадратним вирізом декольте надзвичайно влучно підкреслила вроду обох знаменитостей, хоча вони мають зовсім різний типаж.

Русоволоса акторка Рейчел Білсон з’явилась у сукні бренду Darja Donezz на прем’єрі серіалу “Віллоу”, поєднавши її з чорними чоботами з заокругленим носом, яскравим макіяжем очей та легкими хвилями.

Даша Астаф’єва в сукні української дизайнерки Дар’ї Донець

Співачка Даша Астаф’єва обрала таку ж сукню для світського виходу. Вона підкреслила свій смоляно-чорний колір волосся, зачісане хвилею в стилі 50-х, яскраво-червоною помадою, одяглась у чорно-білу сукню, що перетворило її на справжню ретро-діву в стилі Діти фон Тіз. Доповнила образ модель трекінговими чоботами та шкарпетками із в’язаною резинкою, які стали незвичайною родзинкою образу.

Окрім Даші Астаф’євої та Рейчел Білсон у бренду Darja Donezz є справжня шанувальниця — мама Ілона Маска, Мей Маск, яка доволі часто надягає речі від української дизайнерки на різноманітні публічні заходи, закликаючи людей підтримувати українське виробництво.

Українські шанувальниці бренду Donezz — Тіна Кароль та Настя Каменських

А серед вітчизняних зірок бренд Darja Donezz полюбляють Катя Осадча, Тіна Кароль, Іванна Онофрійчук, Христина Соловій, Оля Полякова, Слава Камінська, Настя Каменських та багато інших.

Іванна Онофрійчук та Катя Осадча в образах від Darja Donezz

Схожі статті