Фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій показала, з ким провела ніч: молодший за зірку на 8 років

Знаменита українська співачка Христина Соловій сколихнула мережу, показавши, як вона проводила свій вечір та з ким. Артистка з головою поринула у творчість.

Після початку повномасштабної війни в Україні кар’єра Христина Соловій зазнала помітного підйому. Репертуар артистки дещо змінився, став більш жорстким та патріотичним, і звісно неймовірно добре запам’ятовується.

Христина Соловій показала, у якій компанії провела ніч

Зірка активно знімає нові кліпи і робить усе можливе, аби українське досягало топів трендів Ютубу.

Христина Соловій показала, у якій компанії провела ніч

Звісно, у такій нелегкій справі допомагають і співпраця з іншими артистами, і легкий піар у вигляді спільних відео чи фотографій. Наприклад, нещодавно Христина оприлюднила посеред ночі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик, на якому показала, як займається творчістю з знаменитим співаком Wellboy.

Христина Соловій показала, у якій компанії провела ніч

Двадцятидворічний співак минулого року намагався потрапити на Євробачення, але не дивлячись на поразку на національному відборі, прославився і є досить впізнаваною фігурою в українському шоу-бізнесі.

У кадрі Христина постала у досить домашньому вигляді, без зачіски, у звичайній футболці. Натомість Wellboy позаду компаніюував своїй колезі на гітарі.

Нагадуємо, що співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука закінчилася декілька років тому, і з тих пір артисти співпрацювали хіба що для спільного треку “Гамерцький край”.

Втім, співачка зізнається, що залишилася зі своїм колишнім продюсером у досить хороших стосунках, хоча і не спілкується з ним близько. Тим часом Вакарчук за цей час встиг розлучитися, а також стати батьком маленькому сину Івану та донечці Соломії.

Схожі статті