Молода дружина Віктора Павліка Катерина забрала сина та покинула чоловіка: “Що відбувається, це капець”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу, повідомивши, що покидає свій дім разом з мамою та маленьким сином.

Як відомо, знаменитий український музикант Віктор Павлік вже декілька років живе разом зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою. Рік тому знаменита блогерка подарувала музиканту сина Михайла, який став не просто відрадою горюючого батька, але й новим етапом у житті.

Зіркові батьки докладають усіх зусиль, щоб їхня спільна дитина росла у люблячий, гармонійній атмосфері. І варто підкреслити, у них це прекрасно виходить.

Молода дружина Віктора Павліка рушила у подорож

Так як після пологів Катерина зайнялася ще й власним бізнесом, часу для того, щоб гастролювати разом зі своїм коханим в неї майже не залишилося. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні Катерина два рази відвідувала сестру в Ізраїлі, а також дозволяла собі короткі поїздки Україною.

Нещодавно дівчина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що знову вирушає разом зі своїм маленьким сином та матір’ю до Львова.

Молода дружина Віктора Павліка рушила у подорож до Львова

Зокрема, Катерина показала, у яких умовах збирала валізи: в Києві вимкнули світло, тому блогерка була вимушена робити це у темряві. А після показала, як виглядає її автомобіль, коли в ньому знаходяться двоє пасажирів і їхні речі.

“В машині у нас що відбувається, це капець. На інстаграмна зовсім машина”

Варто відмітити, що не дивлячись на те, що саме Катерина поїхала за кермом, її чоловік може опинитися у Львові разом з нею, але пізніше. Як ніяк, але Віктор Франкович активно гастролює. Тому подружжя інколи зустрічається в інших містах попри окремі маршрути.

Схожі статті