Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської, через якого вона не бачиться з дочкою Тонею: прибрав до рук і онуків

Відома українська акторка Ольга Сумська декілька років тому видала заміж свою старшу дочку Тоню Паперну. Чоловіком молодої красуні став російський актор.

Відома українська артистка Ольга В’ячеславівна Сумська народила свою старшу дочку Антоніну у шлюбі з колегою Євгеном Паперним. Союз виявився досить хитким та недовговічним: коли дитина була ще зовсім маленькою, акторка пішла до свого коханця Віталія Борисюк, з яким і донині знаходиться у стосункам.

Примітно, що колишній чоловік Сумської ніяким чином не брав участі у вихованні Тоні і говорить про це відкрито. Тривалий час екс-подружжя знаходилося у конфлікті, але зараз працює разом в одному театрі.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Освіту Паперна отримала в російській федерації, мріяла отримати у цій країні громадянство і врешті-решт вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. За декілька років у пари народилося двоє дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
У мережі показали, як виглядає зять Ольги Сумської

Також сімейство придбало минулого року розкішний будинок в елітному жилому масиві. І життя зіркового сімейства здавалося казковим, допоки не почалася повномасштабна війна в Україні.

Антоніна Паперна не тільки ніяк не висдовилась стосовно політики російської федерації, але і продовжує знаходитися на її території, вочевидь, через свого чоловіка та дітей, так як Ольга В’ячеславівна неодноразово намагалася пояснити аудиторії, що у її дочки там знаходиться сім’я, і вона поставила її у приорітет.

При цьому акторка заявила, що Антоніна цілком і повністю підтримує Україну. А от стосовно свого позиції свого зятя не змогла сказати жодного слова. З 24 лютого Ольга В’ячеславівна не бачила ні своїх онуків, ні своєї дочки. Антоніна навіть не приїхала на похорон бабусі Ганни Опанасенко-Сумської.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.