Про що співав ресторатор Міша Кацурін до дуету з Дорофєєвою: з Валентином Стрикало пісні точно не про кохання

Після того, як стало відомо про розрив Наді Дорофєєвої з її чоловіком Володимиром Дантесом та новий роман співачки з ресторатором Мішею Кацуріним, популярність обох різко злетіла. Але на піку вона опинилася, коли пара випустила свій хіт "Щоб не було". Чи мав до цього співочий відомий ресторатор?

Світлини з Барселони, на яких Надя Дорофєєва засвітилася в обіймах Міші Кацуріна, швидко облетіли Мережу, а прихильники почали очікувати, як ситуацію прокоментують знаменитості. Скільки новоспечені коханці не приховували правду, але все таємне стає явним дуже швидко, особливо, коли справа стосується медійних персон.

Зараз же немає сенсу приховувати особисте життя, тому Міша та Надя вирішили випустити сумісну пісню про кохання, війну та те, що разом їм нічого не страшно. Композиція “Щоб не було”, співавтором якої став Міша Кацурін, набрала не один мільйон переглядів та прослуховувань на різноманітних платформах, розриваючи всі чарти.

Кар’єра Кацуріна-співака розпочалась задовго до дуету з Дорофєєвою

Однак, це не далеко не перший музичний досвід в житті відомого ресторатора. Творча кар’єра Кацуріна розпочалась ще в далекому 2014 році. Тоді він разом з популярним українським виконавцем Юрієм Капланом в складі гурту “Mortal Squirt” записав хіти, які взривали танцполи тодішніх дискотек — “Спорт и бухло” та “В кайфе”. Далі була творча перерва, адже чоловік став батьком, активно розвивав власний бізнес та сконцентрувався на більш важливих речах, аніж музика.

Міша Кацурін разом з Юрієм Капланом

Однак, саме музика була дитячою мрією Кацуріна. В дитинстві він заявив батькам, що хоче займатися музикою, але у відповідь почув, що на нього чекає лише спів в провінційному театрі в костюмі зайчика. Після цього він пішов навчатись на економіста, але ці слова закарбувалися в пам’яті на все життя. Весь час, коли ресторатор писав музику, його переслідував страх — митцю не хотілося бути тужливим невдахою в тому самому костюмі зайця.

Міша Кацурін разом з вчителькою фортепіано

В 2020 році Міша Кацурін все ж вирішив повернутися до творчості, розпочавши сольну кар’єру, та випустив пісні “А что если” та “Курорт”. Через рік його музична діяльність набула глобального масштабу — співак Кацурін випустив альбом “Допустим”. А заради світлини на обкладинку поїхав до рідного Бердянську, де в музичній школі, яка стала його альма-матер, разом зі своєю вчителькою фортепіано сфотографувався у костюмі того самого зайця, яким його лякали все дитинство.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.