З одним побралася, іншого вважала своїм чоловіком: як виглядає коханий Могилевської, який не взяв її заміж

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розлучилася зі своїм першим чоловіком 20 років тому, але після нього у її життя увірвалося справжнє кохання.

Весілля Наталії Могилевської з Дмитром Чалим було головною темою для усіх глянцевих журналів. Зірка відгуляла торжество з розмахом і здавалося була неймовірно щасливою. Втім, вже через рік стало відомо, що пара прийняла рішення розлучитися і воно було продиктовано взаємним бажанням.

Як виглядає коханий Наталії Могилевської, який не взяв її заміж

Через декілька років Наталія Могилевська зустріла своє найбільше кохання у житті — Єгора Долініна. Красені-бізнесмен тільки-но розлучився і виховував самотужки трьох дочок. Однак, це не тільки не злякало артистку. Вона постаралася стати гідною мачухою і прийняла дівчат, як рідних.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає коханий Наталії Могилевської, який не взяв її заміж

Але цей романи не був настільки ідеальним, як здавалося фанатом артистки: Єгор сильно ревнував кохану до її роботи, а вона не могла відокремити свою кар’єру від особистого життя, що приносило родині проблеми.

Разом співачка та бізнесмен були понад 5 років, і Наталія Могилевська неодноразово говорила, що саме Єгора вважає своїм справжнім чоловіком. Навіть після розриву пара залишилася в хороших стосунках, і прекрасно відгукувалася одне про одного на публіці.

Як виглядає коханий Наталії Могилевської, який не взяв її заміж

Згодом співачка так і не змогла знайти чоловіка, якого могла б представити публіці так гордо, як колись представляла Єгора. У соціальних мережах вони не підписані одне на одного. Теж саме стосується і дочок підприємця, які вже виросли і будують власне життя.

Долінін, до речі, вже багато років одружений з іншою. У пресі пліткували про те, що Наталя Могилевська сильно ревнувала, однак усе ці здогадки залишилося на рівні вигадок аудиторії про реальні почуття артистки.

Схожі статті