“Як то кажуть, по зальоту”: переможець Голосу країни Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність дружини

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність своєї дружини Іванни. Чи дійсно пара хотіла дитину, дізнайтеся в нашій статті.

Так як Роман Сасанчин став батьком у вельми юному віці, публіка неодноразово допитувалася у молодих людей, чи дійсно вони запланували вагітність, або ж все сталося раптово. Втім, дев’ятнадцятирічний виконавець, не сумніваючись, кожного разу відповідав, що з Іванною вони дуже хотіли малюка.

Роман Сасанчин зізнався, як відреагував на вагітність дружини

Дружина Сасанчина розповіла про його прихильниць
Роман Сасанчин зізнався, чи хотів сиати батьком

Нещодавно Роман відвідав невеличке інтерв’ю, в якому знову відповів на запитання, яке так цікавить його фанатів. Співак знову підкреслив, що разом зі своєю дружиною запланував народження Елізабет, і вагітність коханої для нього сюрпризом не була.

“Багато хто думає як то кажуть, по зальоту і так далі. Але реально ми думали якийсь період над цим, і сказали собі, що краще буде зараз, ніж пізніше, коли… Реально, людина з віком стає старшою, їй важче. Краще зараз скажем так перемучитись. Ми реально спланували і коли вже дізналися що Іванка вагітна, не було такої реакції типу: “Блін, що за фігня”

Однак, користувачі мережі неодноразово звертали увагу і на те, що пара, яка хотіла завести спільну дитину не тільки не одружилася, але навіть і не встигла заручитися. Роман зізнався, що планував зробити пропозицію руки і серця коханій, і навіть мріяв зробити це на повітряному шарі.

Втім, коли пара дізналася про майбутні поповнення плани суттєво змінилися. Одружилися молоді люди, коли Іванна знаходилася на останніх термінах вагітності, без торжества, гостей та весільної сукні.

Схожі статті