“Ви розчаровані у чоловіках?”: Екс-дружина Остапчука заговорила про ставлення до колишнього після розлучення

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина після розлучення набула неабиякої популярності, завдяки чому і її думка стала значущою для багатьох жінок. Тому, Горняк активно спілкується з шанувальниками та відповідає на їхні запитання.

Христина у свій час познайомилась з Остапчуком тоді, коли він ще переживав період розлучення. І вже тоді на жінку посипалась критика та статус розлучниці. А тепер, Горняк й сама переживає розлучення з шоуменом.

Христина Горняк розповіла, як ставиться до чоловіків після Остапчука

На цей момент жінка живе у Відні, туди вона переїхала майже відразу після підтвердження інформації про розлучення. Так, Христина почала відволікатись від думок спілкуванням зі своїми шанувальниками. Як виявилось, Горняк дуже популярна особистість, адже жінка дуже активно відповідає на питання підписниць. Звісно, після того, що сталося між Володимиром і Христиною, інтерес до жінки підвищився.

Тому, у колишньої Остапчука часто запитують про чоловіків, про колишнього та про її плани на майбутнє. Так, днями у жінки запитали, чи не розчарувалась вона ще у чоловіках, на що Горняк відповіла:

“Ні, ви що. Чоловіки, то наші радощі й моменти насолоди в житті. Я Вірила, вірю і буду вірити. Любила і буду любити”.

Також Христина вирішила поділитися невеликими фактами про тих чоловіків, які їй зустрічаються по життю

Історія Горняк в instagram

“Мені взагалі життя дає класних чоловіків по життю. Хтось для досвіду, хтось для насолоди, радощів, теплоти, любові, тож, я тут не скаржуся” – розповіла Христина.

Отже, після розлучення жінка не страждає ненавистю до чоловіків, а навпаки, намагається вірити в них, шукати щастя та радість. Та варто сказати, що в Остапчука вже з’явилась молода заміна Горняк та наявність молодої дівчини у колишнього, її зовсім не бентежить. Дівчина живе своїм життям і намагається забути старе.

Схожі статті