Анна Саліванчук у пікантному образі розповіла про маленькі радощі

Українська акторка поділилася тим, що здатне зробити день кращим.

Українська акторка Анна Саліванчук поділилася з прихильниками новим дописом про маленькі радощі.

У ньому зірка “Одного разу під Полтавою” та “Свінгерів” розповіла про ті речі, які роблять її щасливою. Для акторки це запах квітів, прогулянки, час з дітьми і улюблена робота. Зірка театру і кіно переконана, що у кожної жінки є те, що робить її щасливою, головне навчитися чути себе і відчувати свої потреби. При цьому Анна Саліванчук закликає всіх приділяти собі вільний час не в перервах між справами, а виділяти для цього певний час і створювати ритуали.

На знімку акторка позує у ліжку з букетом польових квітів. Вона прикрита лише ковдрою, що створює уявлення про затишок і спокій.

Прихильникам зірки відгукнулися слова акторки і вони попросили дозволу розмістити допис у себе. Дехто поділився своїми дрібничками, які роблять їх щасливішими. Як не дивно, але це виявився сон.

Жінка не з чуток знає як ритуали і справи, які подобаються допомагають пережити найгірші моменти в житті. Про один з таких моментів зірка серіалів “Одного разу під Полтавою” та “Свінгери” розповіла у інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”. Анна Саліванчук розповіла, що саме час з сином врятували її від депресії та похмурих думок після втрати дитини.

У коментарях прихильники написали, що навіть не здогадувалися про те, що пережила акторка.

Анна Саліванчук з радістю ділиться з прихильниками смішними моментами життя і особистими секретами краси.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.