Тіна Кароль відгуляла таємне весілля на Мальдівах без сукні нареченої: вийшла заміж за свого продюсера

Історія кохання поп-діви Тіни Кароль та її продюсера і чоловіка Євгена Огіра тривала недовго та закінчилася трагічно, але, не зважаючи на нещасливий кінець, була схожа на казку.

Тіна Кароль та Євген Огір познайомились у 2007 році на відомому музичному телеканалі М1, однак, коханням з першого погляду це було важко назвати. Огір майже не приділяв увагу молодій та маловідомій співачці, а вона, в свою чергу, дуже ніяковіла від спілкування з досвідченим продюсером та навіть розгубилася. Та це не стало на заваді робочим стосункам, які згодом переросли в дещо більше. Чоловік став продюсером дівчини, допоміг їй побудувати кар’єру, а через деякий час покликав Тіну Кароль заміж.

Тіна Кароль та Євген Огір зіграли таємне весілля на Мальдівах

Пропозиція одружитися стала раптовою для співачки. Як вона сама згадувала, то одного зимового ранку, у грудні, Євген Огір прийшов до Тіни додому з пишним букетом квітів та солодощами. Дівчина не очікувала такого, але запропонувала йому випити чаю, однак, продюсер розраховував на дещо більше, аніж чай. Він раптово видав, що прийняв для себе важливе рішення, після чого став на одне коліно, взяв руку дівчини, та, ніжно її поцілувавши, зробив пропозицію руки та серця.

Святковий торт та серце на піску

Офіційно розписалалася пара на початку січня після новорічних свят. Сама церемонія розпису була скромною, за участі лише близьких, рідних та свідків. Парі вдалося домовитися про прискорення подання заяви, оскільки одразу після РАЦСу вони полетіли на Мальдіви на медовий місяць, де відгуляли приватне весілля лише в двох. Про таке казкове весілля завжди мріяла Тіна.

Тропічне весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра

На співачці не було ошатної сукні — замість неї коротенький ніжно-рожевий сарафан. Без помпезного макіяжу та пишної зачіски, а лише природність під руку з коханим на тлі Індійського океану. Євген Огір також відкинув офіційність, надягнувши білий костюм під звичайні в’єтнамки. Шиї молодят прикрашали дерев’яні буси, які виконавиця зберігає донині, а букетом виступило пальмове листя. На святкуванні був навіть торт, який, за традицією, молодята розрізали разом.

Табличка, яка закарбувала кохання Кароль та Огіра

На пам’ять про таку подію подружжя розмістило на острові табличку з датою церемонії та ініціалами, яку закопали власноруч.

Схожі статті