Павло Зібров переосмислив старий хіт “Новорічна ніч” та випустив новий кліп: режисерський дебют рідної доньки

Музикант, автор пісень, золотий баритон України Павло Зібров славиться не лише своїми вусами, але й хітами. З-під його пера вийшло понад п'ять сотень неймовірних текстів, які забезпечили популярність для багатьох зірок української естради. А сам він нещодавно порадував прихильників новим кліпом.

Павло Зібров чесною працею заслужив звання народного артиста України, адже співака знають як молоде покоління, так і люди більш старшого віку.
Днями артист випустив нову відеороботу, яка стала переосмисленням легендарної композиції, якій вже понад чверть століття “Новорічна ніч”. Ця пісня стала першою, текст якої для Павла Зіброва написав друг сім’ї — поет Петро Мага. Але, дійсно, вона не втрачає актуальності і зараз, більш того, нині вона набула нового та більш глибокого змісту.

У тексті автор просить для тих, хто в дорозі притулку, щасливого поверненням в сім’ю тим, хто підіймався по тривозі, тобто, воїнам, які зараз боронять нашу країну, а також у приспіві можна почути найважливіше побажання:

“Щастя Україні в новорічну ніч!”

Артист постійно залучається підтримкою родити у своїй творчості, цей раз не став виключенням. Кліп на пісню зняла ровесниця “Новорічної ночі” — донька Павла Зіброва 25-річна Діана Зіброва. Це перша відеоробота дівчини в якості режисера, яка вже стала знаковою.
За словами дівчини, вони з батьком сиділи на кухні, обговорюючи, чи актуальні зараз новорічні пісні. Саме тоді вони згадали слова “Новорічної ночі”, в яку Петро Мага заклав неймовірну силу — саме вони перегукуються із сьогоденням. З акторами для кліпу проблем також не виникло, оскільки ними стали близькі для родини Зібрових люди.

Павло Зібров разом з донькою Діаною на зйомках нового кліпу

У відеороботі Павло та Діана вирішили показати родинний затишок, тепло домашнього вогнища та вклад кожного українця у тріумф рідної країни. Символом України у кліпі виступила ялинка, на яку кожен з героїв вішає кульку з літерою слова “перемога”.
У своєму Інстаґрам-акаунті Павло Зібров виклав уривок з нового кліпу, а в підписі побажав усім в новому році посмішок рідних, тепла, щастя миру та — головне — перемоги.

Схожі статті