Ким зі своїх чоловіків найбільше пишається ведуча Лідія Таран: Андрій Доманський не на першому місці

Красуня ведуча Лідія Таран ніколи не страждала від недостатньої кількості чоловічої уваги, однак, 45-річна білявка так і не змогла станцювати перший танець молодят в розкішній білій сукні. Але в її житті завжди залишається поряд один чоловік.

З серйозними стосунками в житті Лідії Таран якось не склалося — громадянський шлюб з колегою-ведучим Андрієм Доманським завершився розривом, протривавши 5 років. Чоловік замість обручки подарував Таран безцінний скарб — доньку Василину.

Ведуча не любить відверто розповідати про своє особисте життя, акцентуючи увагу на тому, що пошук обранця ніколи не був для неї пріоритетною задачею, але Мережею іноді ширяться чутки про нові романи білявки. Жінка вірить, що десь на світі є її друга половинка, та вони ще не зустрілися — не прийшов час.

Лілія Таран на новорічному святі разом з братом Макаром

Дійсно, на протилежній статі Лідія Таран хрест не поставила, однак, в житті ведучої є той єдиний, з ким вона і у вогонь, і у воду. Таким чоловіком для неї став її старший брат Макар. Юний
Макар на три роки старший за Лідію, тому, як і заведено, завжди піклувався про свою молодшу сестру. Маленькою вона обожнювала брата, намагаючись в усьому його копіювати, навіть говорила про себе у чоловічому роді.

Макар Таран став справжньою гордістю для своєї родини. Він працює викладачем історії у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, разом із тим став і науковим співробітником. Окрім історії старший брат ведучої проводить заняття з китайської мови, паралельно створивши кафедру американістики.

Старший брат Лідії Таран — справжня гордість сім’ї

За словами Лідії Таран, Макар настільки розумний, що вільно спілкується французькою, китайською та англійською мовами, а також вивчив всю світову історію — від древніх цивілізацій до новітньої історії Латинської Америки. Чоловік стажувався у таких країнах, як Тайвань, Китай та США, отримуючи для цього гранати власними силами.

Зараз же Макар Таран приєднався до лав ЗСУ, щоб боронити країну не лише на інтелектуальному фронті, але і від ворогів.

Схожі статті