Як виглядає старший син Каті Осадчої не від Горбунова: синьоокий, неймовірно високий і з довгою шевелюрою

Відома українська телеведуча Катерина Осадча до зустрічі з Юрієм Горбуновим встигла виростити свого сина від першого шлюбу з політиком. Як виглядає юнак?

У двотисячних Катерина Осадча, ще нікому не відома та неймовірно вродлива дівчина, вийшла заміж за Народного депутата України Олега Поліщука. У цьому союзі у пари народився хлопчик на ім’я Ілля. Незабаром батьки розлучилися, а дитина виховувалася як матір’ю з бабусею, так і рідним батьком.

Брат Каті Осадчої з племінником – старшим сином телеведучої
Катя Осадча показала свого старшого сина Іллю

Тривалий час телеведуча дотримувалася правил абсолютної приватності. Перш ніж робити свою дитину публічною, зірка питала у свого спадкоємця, чи дозволяє він публікувати кадри з ним. Ілля не бажав світитися в пресі та соцмережа, тому свого сина Катерина показала лише після випуску зі школи. З тих пір, він все частіше з’являється у медіа-просторі.

Катя Осадча показала свого старшого сина Іллю

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Варто відмітити, що користувачі мережі були вражені, наскільки вродливим виріс хлопець. Від матері він успадкував глибокий погляд, благородні риси обличчя, а також світлий колір волосся. Також юнак має видатний зріст і струнку фігуру.

Як відомо, Ілля Поліщук рушив отримувати освіту за кордон, тому на даний момент мама не бачиться з ним особисто. Після початку повномасштабної війни в Україні Ілля на відміну від більшості зіркових дітей не світився на її території.

Катерина Осадча також продовжує оберігати життя свого найстаршого спадкоємця і майже не розповідає своїй аудиторії про те, як він влаштувався за кордоном, чи подобається йому там і чи знайшов він там друзів або кохання.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Нагадуємо, що з 24 лютого Катерина евакуювала своїх дітей Івана та Данила на захід України, тоді як Юрій Горбунов залишився в столиці, де намагався заробити гроші для своєї сім’ї. На період зимових свят родина возз’єдналася.

Схожі статті