Битва зіркових образів Грінча: Тарас Цимбалюк, Олександр Педан та інші приміряли яскравий новорічний образ

Грінч – це слово відразу асоціюється з Новим роком, мандарнами, святами та дитинством. Але ніколи не викликають асоціації з зірками, а дарма, тому що деякі українські артисти перевтілювалися у цього персонажа.

Існує безліч версій історії життя Грінча, загалом він вважається викрадачем Різдва, оскільки саме в цей день, він просто робив якісь злі справи, щоб тільки зірвати свята всім дітям і взагалі не розумів, чого це комусь дарують подарунки та вітають і об’єднуються у сімейні та дружні кола. Тому, він і хотів зіпсувати щороку свято всім, хто був навколо нього.

Грінч

Але причиною цього є не просто нерозуміння традиційності й цінності Різдва. А його дитинство. Річ в тому, що Грінч виріс без турботи та любові, та таке негативне ставлення до свята – це лише заздрість іншим дітям і бажання відчути любов і піклування. Тож, історія це про зло, а про те, що любити варто не тільки у свята, а просто так і кожен, навіть такий як Грінч має на це право.

Кадр з мультфільму Грінч

Тож, ця історія вважається новорічною, тому, напередодні різдвяних днів, багато хто приміряє на себе образ зеленого викрадача Різдва, і зірки не виключення.

Олександр Педан

Олександр Педан

Шоумен Олександр Педан цього року приміряв на себе образ Грінча, але не просто так, а через те, що він брав участь у благодійній ініціативі від таксі Bolt і став водієм на день. Та вирішив підіймати настрій своїм пасажирам і одягнув костюм зеленого героя мультфільму. Його задум вдавася й всі пасажири залишилися задоволеними.

Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк

Тарас актор і дуже талановитий, тому, для нього приміряти різноманітні образи – це звична справа. Тому на зйомках Тарас приміряв образ Грінча і варто сказати, що йому ця роль дуже пасує. На фото Цимбалюк постав разом з дитиною у святковій новорічній атмосфері, що дарує святковий настрій.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін

А от Сергій вирішив побути Грінчем прямо на прем’єрі цього мультфільму та озвучивши головного героя. Співак одягнув яскравий зелений костюм та зробив фотографію на фоні плаката з мультяшним персонажем.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.