Немолодий і елегантний: як виглядає чоловік, з яким дружина Віктора Павліка була поруч і робила для нього все

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова неодноразово розповідала, завдяки кому змогла стати професіоналом свого діла та підніматися кар'єрними сходами.

Після зізнання у стосунках з Віктором Павліком Катерина Репяхова почала активно розвивати особистий блог в соціальній мережі Instagram. В ньому вона розповідає не тільки про свій досвід, плани, материнство та різноманітні події у житті. Дівчина також ділиться спогадами з минулого, а також допомагає фанатам повірити у себе.

Дружина Віктора Павліка розповіла про свої взаємини з Карпачовим

Скільки коштує один прийом у головного психолога країни Дмитра Карпачова?
Молода дружина Віктора Павліка розповіла про свої взаємини з Карпачовим

Так, ні для кого не секрет, що блогерка колись була фанаткою Віктора Франковича, і колись навіть уявити собі не могла, що вийде за нього заміж. Втім, Павлік був не єдиною яскравою зіркою у житті Катерини. Свого часу і пощастило співпрацювати з відомим телевізійним психологом Дмитром Карпачовим.

І лише після отриманого досвіду Репяхова стала концертним директором Віктора Павліка, маючи вже достойний багаж знань та навичок.

“Віктор Франкович не відразу повірив у мене і не поспішав мені допомагати, хоча я на той момент мала потребу в роботі й чекала від нього допомоги”, – зізналася молода благовірна виконавця.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, коли вона зустріла перше кохання
Молода дружина Віктора Павліка розповіла про свої взаємини з Карпачовим

Варто відмітити, що співпраця з психологом пішла на користь не тільки у професійному плані, але й в особистому. Катерина зізнається, що намагалася отримати максимум знань від чоловіка, і завжди уважно його слухала. Саме тому, ставши молодою мамою, Катя володіє деякими секретами, які до помагають їй у вихованні, і імовірніше за все, ще неодноразово допоможуть їй на цьому непростому шляху.

До речі, Дмитро та Катерина інколи зустрічаються у неформальній обстановці, щоб підтримувати своє спілкування.

Схожі статті