Холостяк-12 Україна – хто покинув шоу в 10 випуску від 30 грудня 2022 року: “Такого не було в жодному сезоні”

Стало відомо, хто покинув Холостяк-12 Україна в 10 випуску від 30 грудня 2022 року. Алекс Топольський попрощався з черговою учасницею та пояснив свою позицію.

Хто покинув Холостяк-12 Україна в 10 випуску від 30 грудня 2022 року вже відомо. На цей раз учасницею, яка пішла з проєкту стала Юля Медуза.

Хто покинув Холостяк-12

Церемонію троянд, яка відбулася у 10-му випуску програми, очікували побачити найскандальнішою в усій франшизі. Учасниці не тільки не змогли стримувати свої емоції перед глядачем, а влаштували справжні розбірки через серце Холостяка.

Варто відмітити, що глядачі помітили, що Алекс Топольський був дуже напруженим впродовж зйомок.  Побачення з Юлею не виправдало очікувань. Парі не вдалося знайти спільної мови, і ба більше, Юлія одразу стала фавориткою на виліт для аудиторії.

А от стрес Марини помітили абсолютно всі. Однак сприйнятий він був позитивно.

Хто покинув Холостяк-12

Обидві Олександри не погано впоралися. Катерина також змогла змусити головного героя повірити у щирість її намірів.

Хто покинув Холостяк-12

Розставання з Юлією Алекс аргументував тим, що вони просто не підходять одне одному. Юлія Медуза не була вражена рішенням Холостяка, і дише підтвердила його здогадки, адже й сама відчувала, що не відчуває Топольського.

Варто відмітити, що раніше Юлія скаржилася на керівництво програми, так як вони не дали їй можливість розкритися перед Холостяком таким чином, як вона планувала. Зокрема, мова йде про організацію побачення. Юля зізналася, що вона не хотіла йти на фотосесію, а планувала зайнятися керамікою, але редактора забракували цю ідею. В результаті, під час спілкування з Алексом дівчина відчувала себе некомфортно та не змогла налагодити зв’язок з ним.

Схожі статті