Володимир Дантес показав, як виглядає майбутня свекруха Даші Кацуріної: Дорофєєва в прольоті

2022 рік став для Володимира Дантеса дуже важливим та його можна назвати роком відкриття. По-перше, Вова розлучився з Надею Дорофєєвою після 10 років спільного життя. А, по-друге знайшов себе та своє нове кохання.

Володя Дантес майже весь 2022 рік перебував у ролі жертви, в очах своїх прихильників, адже він пережив розлучення та став заручником почуттів своєї дружини до свого ж друга. Оскільки Кацурін та Надя зійшлись відразу після заяви про розставання з Вовою, чутки про таємний роман ширились зі швидкістю вітру, але це робило дуже боляче Дантесу, бо до такого його життя не готувало точно.

Володимир Дантес з новою дівчиною

Але Володя постраждав 2 тижні у закритій квартирі, а потім взяв себе в руки та почав життя з чистого аркуша. Чоловік почав працювати над своїми проєктами, і вони були різні. Волонтерські, гумористичні та творчі. Тому, цей рік дав розуміння Дантесу, що зривати маски – це найкраще, що могло статися.

Та у новорічну ніч Дантес зробив висновки свого особистого року, який зміг зняти з нього та з усіх українців маски і показати, хто є хто та розставити все на свої місця. Тому, він записав новорічне привітання разом зі своєю мамою, Марією Олексіївною, яка в свою чергу побажала здоров’я, а також щасливих та веселих свят.

Саме відео Володимир вирішив зняти без фільтрів, щоб продемонструвати свою трансформацію та свою справжність. Адже тепер, після всього, що пережив співак, він зрозумів, що щирість та відвертість – це найголовніше в людях і цього точно не можна втрачати. Тому всіх людей, які зробили Вові неприємно та боляче у 2022 році, він там і вирішив залишити та продовжити своє життя у колі найрідніших та близьких. Тож, у це коло тепер входить і Даша Кацуріна, яка стала для Дантеса новим коханням та новим сенсом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.