Українські зірки, які шукали щастя в США та як змінилася їх доля за 10 місяців: Яма, Гросу, Ровінська та інші

У минулому році багато українців були змушені виїхати за кордон через війну, тому й зірки українського шоу-бізнесу не виняток. І багато з них обрали для себе тимчасовим житлом США.

Влад Яма

Влад Яма

Родина Владислава Ями ще з самого початку повномасштабного вторгнення росіян виїхала в Америку, заради безпеки свого сина. Спочатку на Влада зрушилась величезна хвиля критики, але потім, коли він разом з дружиною Лілією почав займатися благодійністю хвиля критики вщухла. За всі 10 місяців родина Ями досить добре влаштувалась в Америці та вже планує там своє майбутнє до моменту закінчення  війни.

Стася Ровінська

Стася Ровінська

Стася разом з родиною також перебуває у США, а точніше, в Нью-Йорку, там же вона й зустріла Новий 2023 рік. Спочатку родина Ровінської не дуже облаштувалася в Америці, вони жили в апартаментах, в яких навіть не було меблів. Але судячи з нових новорічних фотографій, квартиру вони вже змогли гідно облаштувати та зажити новим життям. І навіть, жінці вдалося отримати роль у фільмі американського режисера.

Анна Оліцька

Анна Оліцька

Відома журналістка Анна Оліцька також опинилась у США, там жінка працює за фахом та знімає контент для свого YouTube проєкту. Сама жінка живе у Нью-Йорку, але їздить по різних містах заради інтерв’ю з українцями, які, нині живуть в Америці.

Аліна Гросу

Аліна Гросу

Українська співачка Аліна Гросу не так давно поїхала за кордон, але вже встигла повністю облаштуватися в Америці та навіть зайнялась творчістю. Тож, нині Аліна готує для своїх шанувальників нову пісню, яка буде записана у США.

Поліна Логунова

Поліна Логунова

Колишня дружина українського актора та ведучого Дмитра Ступки поїхала в Америку дійсно шукати своє щастя, і варто сказати, саме їй вдалося виконати це завдання повною мірою. Оскільки дівчина знайшла там собі чоловіка, на якого проміняла Ступку та зажила новим життям.

Іван Дорн

Іван Дорн

В певний період свого життя Ваня Дорн переїхав у Америку на деякий період заради того, щоб записати новий альбом та відчути атмосферу Американської творчості. Але все ж таки й зараз і тоді, у Вані була тяга та любов до Києва. Але альбом вдався і набув популярності.

Олександра Шульгіна

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону “Холостяка” вже кілька років живе в Америці, там дівчина вдало вийшла заміж та народила дитину. На шоу, звісно, дівчині своє щастя знайти не вдалося та в Лос-Анджелесі Саша знайшла своє особисте щастя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".