Подружки чи сестри? Ксенія Мішина і Наталка Денисенко вразили схожістю на спільному фото

Дві чудові відомі українські актриси Наталка Денисенко та Ксенія Мішина не просто колеги, а ще й подружки, точніше, гарні приятельниці, які між собою дуже схожі зовнішньо.

У відомому серіалі “Кріпосна” жінки працювали на одному знімальному майданчику, там вони і почали спілкуватися. Здавалося б Мішина та Денисенко дуже різні за характером та темпераментом, але все ж щось спільне між ними є. Тому, напевно дівчата й змогли знайти спільну мову та інтереси поза камерами.

Мішина з Денисенко

А от щодо зовнішності, то дівчата досить схожі між собою, обидві світлоокі, невисокі та стрункі. А також в акторок досить схожа манера гри, можливо це все залежить від ролі або від задач режисерів, але манера дійсно в чомусь схожа.

У реальному житті Мішина та Денисенко перетинатися не так часто, як в акторському світі, але, деякі особисті секрети Ксенія таки змогла довірити Наталці, яка, згодом досить влучно розповіла про відпочинок з Еллертом на одному з інтерв’ю, на що Мішина спочатку не дуже гарно відреагувала, а потім заспокоїлась та дівчата продовжили свої дружні відносини, залишивши все позаду, оскільки через деякий час Ксенія Мішина й сама розповіла все, що відбулося між нею та Олександром Еллертом.

Мішина та Денисенко

Під час війни, Денисенко часто влаштовує вечори поезії, куди запрошує багатьох своїх колег, в тому числі й Ксенію Мішину, яка досить радісно приходить на вечірки та досить емоційно реагує на вірші та історії, які розповідає зі сцени Наталка. Саме на цих фото з вечірки шанувальники помітили схожість між акторками, але між ними точно немає ніяких родинних зв’язків. Єдине, що пов’язує їх, це акторська діяльність і талант. Тому, думати, що Денисенко та Мішина можуть бути сестрами, не варто.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.