Без красивого вбрання та макіяжу: Лілія Ребрик показала рідкісне тепле фото у сімейному колі

Лілія Ребрик українська телеведуча, яка завоювала своє кохання у публіки завдяки своєї щирості та чесності. Тому, публіку цікавить не лише її кар'єрні злети, а ще й життя поза камерами.

Кожна відома людина дуже цікавить шанувальників, оскільки ті, хто постійно світиться на екранах, дуже цікавить людей як особистість. Тому, коло популярних людей постійно ходять якісь чутки й Лілія Ребрик не виключення. А особисте життя ведучої тим паче викликає інтерес.

Лілія Ребрик з чоловіком

Відомо, що теперішній чоловік Лілії Андрій Дикий покинув родину заради Ребрик, оскільки чоловік по вуха закохався у жінку, яка дуже давно стала його партнеркою з танців. І саме на шоу в Андрія спалахнули почуття до Ребрик, через які він довго не міг себе зрозуміти, але знав одне – він закохався та готовий заради неї на все.

Так, після закінчення проєкту Дикий зізнався у своїх почуттях, які виявились взаємними, з того самого часу пара не розлучається. Тому вже понад 10 років Андрій та Ліля перебувають у шлюбі, і варто сказати, у щасливому шлюбі, в якому вони живуть для себе та виховують дітей. Але попри свою зайнятість та постійне знаходження з дітьми, вони намагаються знаходити час для себе двох, щоб в їх стосунках не зникала романтика та інтерес один до одного.

Та от Новий рік родина Ребрик зустріла у повному складі та у досить домашній, затишній атмосфері. Ліля виклала фото у свій профіль instagram, де сама вона була без косметики та у домашньому одязі. Вся родина Ребрик зібралась біля ялинки, дві донечки, Андрій та сама Ліля, а ще у кадр потрапила собачка. Ведуча, до речі не часто викладає фото з родиною, але цього разу сталося саме так.

До того ж Ребрик вирішила підбити підсумки року та підбадьорити своїх підписників та як завжди вселити віру у гарне майбутнє та перемогу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.