Світлана Тарабарова приголомшила фанів описом своєї третьої вагітності: “Ще той атракціон”

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова поділилася з підписниками враженнями від своєї третьої вагітності, назвавши виношування дитини атракціоном

Багато українських артистів вдало поєднують успішну кар’єру та щасливу родину. Не перерахувати на пальцях ту велику кількість акторів, продюсерів, телеведучих чи співаків, які мають великі сім’ї. Вони є взірцем професіоналів та хороших чоловіків чи дружин, татусів або мам. А фотографії зіркових сімей надихають користувачів мережі на нові звершення – і на роботі, і вдома.

Ось і відома українська співачка Світлана Тарабарова наразі ділиться важливим етапом свого життя: виконавиця вагітна втретє. Артистка звикла показувати своїм підписникам різні подробиці власного життя, розповідати не тільки про серйозні глобальні речі, а і про буденні дрібниці, які знайомі кожному та кожній, хто захоплюється творчістю жінки, чи просто слідкує за нею в соціальних мережах.

Світлана Тарабарова з родиною
Світлана Тарабарова з родиною

Виконавиця показує фоловерам яскраві моменти в її кар’єрі та сім’ї, ледь не щодня публікує нові фотографії та відео, які тішать фанів.

Зовсім нещодавно новий відеоролик співачка опублікувала в сторіс на власній сторонці в мережі Інстаграм. Цього разу Світлана Тарабарова поділилася зі світом своїми емоціями та враженнями від вагітності: у короткому відео вона показала свої відвідини клініки.

Окрім цього, Світлана Тарабарова, яка вже до цього була вагітна двічі, розповіла все про вагітність, як є. Каже, що виношувати дитину, неважливо який раз, перший чи третій, – це складно, бо сам процес вимагає від матусі багато сил, енергії, часу та віддачі.

“Ох, що я вам скажу. Виношувати дітей – це ще той атракціон”, – поділилася емоціями українська виконавиця.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".