“Вже сам на себе не схожий”: Євгена Кошового з “Кварталу-95” в мережі розкритикували за зайву вагу

Зірка студії "Квартал-95" Євген Кошовий з самого заснування корпорації був невід'ємною частиною колективу. І, звісно, глядачі пам'ятають Женю іншим, а зараз його вигляд викликає незадоволення у шанувальників.

Женя Кошовий, певно є одним з негативних акторів “Кварталу-95”. Оскільки дуже важко уявити собі хоча б один конверт без його участі. Кошовий завдяки своєму образу має неабияку харизму та особливість. Так, як Євген, його ролі точно ніхто не зіграє. А чого вартує його сміх, який заряджає з перших секунд.

Кошового насправді дуже люблять у народі, але змінюються часи й з ними сама корпорація та шоу. І, звісно, самі актори й акторський склад також.

Євгена Кошового розкритикували за зайву вагу

Останніми роками Женя став головним у “Кварталі”, адже Володимир Зеленський тепер обіймає посаду президента України. Тому всі питання вирішує права рука голови держави – Кошовий.

Та це все не обійшлося без критики, а особливо шанувальники звертають увагу на те, як змінюється зовнішній вигляд Євгена. Він досить активно набрав зайву вагу, і це помітно, але здається, кожен чоловік після 40 років починає набирати вагу, це нікого не здивує. Але саме Женя потрапив під хвилю критику після нових випусків “Ліги сміху”, де він є ведучим.

Євгенові почали дорікати, що як тільки  він став головним у корпорації, то його зовнішній вигляд став схожим на Юру Ткача. І всі ці коментарі переслідують Кошового вже кілька років. Та останнє відео з нагоди дня народження Кирила Буданова підігріло претензії глядачів і вони зачепилися за те, що актор погладшав.

У кадрі Юрій Великий показав сценку, де виконав роль Буданова. Проте у коментарях до публікації українці висловилися саме про вагу Кошового і зробили це досить жорстоко.

  • “Женя, твоя морда скоро трісне
  • “Вже сам на себе не схожий”
  • “З кожним днем ​​війни мордяка ще більше стає”
  • “Ряха вже в екран не вміщується”
  • “Кошовий з роками все відразливіший і огідніший. Час йти з екранів”.

Саме на такі коментарі Євген нарвався, навіть сам того не підозрюючи. Звісно, такі висловлювання звучать досить неприємними. Оскільки Женя багато працював, щоб потрапити у ці самі екрани.

Схожі статті