“Ми жили разом”: Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою – Леся Нікітюк чи Лідія Таран?

Знаменитий український телеведучий Слава Дьомін раптово публічно розповів про свої романтичні стосунки зі своєю колегою. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому знаменитий український теле- та радіоведучий Слава Дьомін повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною. Як з’ясувалося, з тих пір чоловік не тільки активно займався своєю кар’єрою, але і встиг побувати у стосунках, і до того ж зі своєю колегою.

Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

Слава Дьомін натякнув на возз'єднання з колишньою
Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

Так, зірка розповів, що декілька місяців жив разом зі своєю обраницею, але врешті-решт пара прийняла рішення роз’їхатися через якість спільного життя. Після розставання пара залишилося друзями і телеведуча продовжила підтримувати Славу і навіть дозволила йому залишатися у себе вдома. Про це стало відомо завдяки публікаціям журналіста на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

“Я був у стосунках із відомою телеведучою. І ми навіть мешкали разом. Ми жили разом кілька місяців. Але не зійшлися у побуті”, – зізнався зірка.

Варто відзначити, що імені своєї колишньої обраниці він так і не назвав. Але варіантів не так багато, адже більшість українських телеведучих заміжні. На думку одразу ж спадає Леся Нікітюк, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, тощо.

З усіма Слава прекрасно знайомий, адже активно співпрацює з зірками. Втім, ведучий ніде не засвітився, і тому ідентифікувати його імовірно колишню обраницю майже неможливо.

Ба більше, у Слави досить насичене особисте життя, адже позаминулого року він намагався потрапити на шоу Холостячка. Це відбулося майже одразу після новини про розлучення.

Схожі статті