Зникла безвісти зірка “Сватів” Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху: “Пропозиції зламати двері її квартири”

У мережі з'явилася новина, що відома російська акторка, яка також прославилася і в Україні завдяки ролі в "Сватах" Тетяна Кравченко зникла безвісти та не виходить на зв'язок.

Однією з головних героїв серіалу українського виробництва “Свати” свого часу стала Тетяна Кравченко, яка дуже полюбилася вітчизняному глядачу. Втім, росіянка, як з’ясувалося була вороже налаштована до України. Виконавиця ролі Валюхи підтримала анексію Криму, війну на сході України, а після початку повномасштабної війни публічно зіштовхнулася зі своєю колегою та близькою людиною Анною Кошмал, яка зайняла проукраїнську позицію, і варто відмітити не жалкувала гострих висловлювань на її адресу.

Тетяна Кравченко зникла безвісти

Тетяна Кравченко
Тетяна Кравченко зникла безвісти

Подальшу кар’єру Тетяна Кравченко, звісно, будувала в російській федерації. Втім, як відомо у жінки є певні проблеми. Подейкують, що акторка має серйозні проблеми зі здоров’ям.

І саме цим на даний момент втішають себе колеги та друзі акторки, яка буквально зникла безвісти. Російські ЗМІ повідомляють, що Тетяна Кравченко не з’явилася на виставі 6 січня, чим підвела увесь театральний колектив. Втім, і після цього знаменитість не вийшла на зв’язок, а людей, які б могли мати будь-яку здогадку, де вона може знаходитися, немає. Про проблему повідомив Стас Садальський, який став свідком того, що Тетяна не з’явилася на виставі у Санкт-Петербурзі.

“Ранок подарував форс-мажор у вигляді Кравченка, яка не приїхала на спектакль. Всі спроби зв’язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б – літаки з Москви до Пітера не літають так швидко”, – сказав Садальський.

Нагадуємо, що Федор Добронравов, який грав чоловіка Валюхи також підтримав війну проти України. Тим часом українські актори підняли справжній скандал через те, що усі передові ролі в українському кінематографі отримували росіяни, які врешті-решт не тільки не підтримали державу, в якій працювали, але й виступили проти неї.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.