Оля Цибульська вперше зізналася, чому її єдиний син не схожий на чоловіка Грисюка: “8 років мовчати складно”

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська дала ексклюзивний коментар стосовно несхожості свого сина Нестора та його біологічного батька Сергія Грицюка.

Неодноразово Ольга Цибульська відповідала на запитання, чому її син Нестор настільки схожий на її кума Михайла Хому, який більше відомий українцям під псевдонімом Дзідзьо. Саме неймовірна схожість між хлопчиком та виконавцем стала основою для пліток про те, що саме він є справжнім батьком дитини.

Минулого року Ольга вперше показала свою дитячу фотографію, яка стала реальним доказом того, що насправді Нестор — її копія.

Оля Цибульська зізналася, чому її син не схожий на чоловіка

Цибульська розповіла, як їй освідчувався чоловік
Оля Цибульська вперше зізналася, чому її єдиний син не схожий на чоловіка

Після початку повномасштабної війни в Україні Цибульська припинила приховувати свого чоловіка Сергія Грисюка. Пара багато років перебувала у непублічних стосунках. Єдине, що знали фанати — у артистки є законний чоловік і саме він є батьком дитини. Та коли у у домівки українців постукалася війна, зіркова родина часто світилася на людях, тож приховувати особистість Сергія вже було марно.

А нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ряд кадрів, на яких показала маленького Нестора та себе, і знову підкреслила той факт, що її спадкоємець народився її абсолютною копією, і саме тому не схожий на свого батька.

Оля Цибульська вперше зізналася, чому її єдиний син не схожий на чоловіка

Але варто відмітити, що діти мають схильність активно змінюватися у різні етапи свого дорослішання, і хто знає, можливо з віком він буде більше схожий на пана Сергія.

Оля Цибульська вперше зізналася, чому її єдиний син не схожий на чоловіка

Нагадуємо, що декілька днів тому Ольга Цибульська також відповіла на запитання щодо пластики. Зокрема, співачка заявила, що не стане оперуватися, а зовнішність і ніяк не впливає на кар’єру виконавця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.