“Я так люблю тебе. Мій братику”: Потап повідомив, що втратив близьку людину та публічно попрощався з покійним

Знаменитий український продюсер та репер Олексій Потапенко сколихнув мережу зворушливим прощанням з покійним режисером Максимом Арделяном.

Знаменитий український режисер Максим Арделян, який працював у тому числі над “Таврійськими іграми” та “М1 Music Awards” помер уві сні на Різдво. Про смерть чоловіка повідомила його дружина Наталія Богданова на своїй сторінці у Фейсбук у неділю, 8 січня.

Потап публічно попрощався з Максимом Арделяном

Церемонія прощання з культурним діячем відбудеться 11 січня у селищі Білогородка. На кончину режисера відреагувала велика кількість зірок, у тому числі Потап.

Потап публічно попрощався з Максимом Арделяном

Так, на особистій сторінці Олексія в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія Максима. У дописі до публікації Потапенко залишив декілька слів на адресу режисера і назвав його “своїм братиком”.

Судячи з усього, чоловіки були дуже близькими, а тому Потап дуже сентиментально звернувся до спочившого друга. У коментарях під постом зібралася велика кількість шанувальників продюсера, які почали його втішати, а також ділитися власними переживаннями та емоціями. Під час повномасштабної війни в Україні будь-які втрати, і на культурному фронті, відчуваються ще гостріше та трагічніша, тому мережа буквально розривається від повідомлень про ще одну втрату на культурному фронті.

І традиційно, щоб вшанувати пам’ять покійного, знаменитості та рідні Арделяна почали згадувати, якою же він людиною був. Зокрема користувачі мережі пишуть, що він був дуже веселим, ніколи не втомлювався, був готовий впізнавати світ та отримувати новий досвід. Зокрема, українці вдячні йому за за солідну проведену роботу у медійному просторі та створення окремої платформи для розваг, чого українцям не вистачало завжди, і що на даний момент ще більш цінується.

Схожі статті