“Святий генератор”: 33-річний Позитив зробив незвичайне патріотичне татуювання та показав результат

Знаменитий український виконавець Позитив вразив новиною про те, що наважився на патріотичне татуювання. Як виглядає новий малюнок на тілі зірки?

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні серед знаменитостей та аудиторії набрав обертів тренд на патріотичні татуювання. За рік велика кількість знаменитостей встигла потішити користувачів мережі новими малюнками на тілі, які говорять про любов до України. Зазвичай, це Тризуб Володимира, колос пшениці, малюнки у кольорах прапору, тощо.

Нещодавно і популярний виконавець Олексій Завгородній, який більш відомий у медіа-просторі під псевдонімом позитив повідомив про те, що став володарем патріотичного малюнку.

Позитив зробив незвичайне патріотичне татуювання

Позитив зробив незвичайне патріотичне татуювання

Так, зірка оприлюднив декілька свіжих знімків на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши, як відбувався процес нанесення чорнил, а також похизувався кінцевим результатом.

Позитив зробив незвичайне патріотичне татуювання

“Ця ніколи не потрібна штуковина у минулому – сьогодні для мене та багатьох українців стала невід’ємною частиною життя. Інструмент для творчості, написання пісень, для зв’язку з рідними, коннекту зі світом. Я дуже сподіваюся, що настане час, коли він залишиться лише у моїх спогадах і на руці”, – заявив Позитив.

Знаменитість навіть дав назву новому татуювання “Святий генератор”.

Нагадуємо, що півроку тому телеведучий Олександр Педан був вимушений терміново вирушити до тату-майстра, адже в нього на руці була латинська літера “Z”. Розуміючи глибину проблеми, Олександр Педан швидко обрав інший ескіз, який дав можливість перекрити символіку російського вторгнення, тож тепер на руці телеведучого карта України з калиною.

Схожі статті