Не відходив від нареченої, цілував її і обіймав: Винник відгуляв розкішне весілля і показав ту, що одягла фату

Знаменитий український виконавець Олег Винник вразив мережу кадрами, які були зроблені під час святкування весілля Богдана Марченко та його дружини Катерини.

Як відомо, знаменитий український виконавець Олег Винник неодноразово виступав для своїх колег безкоштовно, коли мова заходила за святкування їхнього весілля. Втім, деяким замовником доводилося викладати на маленькі суми для того, щоб повелитель вовчиць з’явився на їхньому святі.

Олег Винник виступав на весіллі пасинка Медведчука

Так, дозволити собі запросити на торжество Олега Винника змогли члени родини Віктора Медведчука. Старший син Оксана Марченко декілька років тому одружився. Його новоспечена дружина була неймовірною фанаткою повелителя вовчиці, а тому вибір артиста був зроблений одразу: зірка не тільки заспівав для молодят, але і настільки розійшовся, що взяв на себе і обов’язки тамади. Катерині вдалося полонити серце співака.

Олег Винник відгуляв весілля

Під час банкету він не відводив від неї очей, обіймав її, цілував та буквально не відвоходив від красуні. А так як наречена була дуже задоволеною, щасливим був і її коханий Богдан.

На даний момент творча діяльність Олега Винника обмежується благодійними концертами. Хоча артист з початку повномасштабної війни в Україні опинився за кордоном, чоловік активно дає концерти, гроші з яких витрачає на закупівлю автомобілей для Збройних сил України. Роман Недзельський неодноразово звітував про передані автівки і навіть зробив декілька кадрів з артистом.

Нагадуємо, що за офіційною версією Олег Винник знаходиться в Німеччині через свою хворобу, яку почав лікувати ще до початку вторгнення. Як на даний момент почувається артиста і на якому етапі знаходиться достовірно невідомо, адже він навіть не озвучив свій діагноз.

Схожі статті