Обрав не Ольгу Фреймут і не Лесю Нікітюк: Сергій Притула одружився на жінці з Донеччини (ФОТО)

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула одружувався двічі, але знайти своє щастя зміг лише з другого разу. Як виглядає головна жінка у житті зірки?

Перша дружина Сергія Притули Юлія нечасто світилася в пресі та на телебаченні. Хоча саме вона народила телеведучому первістка Дмитра, а також була невід’ємною частиною його життя, більше уваги журналісти приділили саме другій обраниці зірки Катерині.

Перша дружина Сергія Притули зізналася, що давно не бачилася з сином
Сергій Притула одружився на жінці з Донеччини

Сергій Притула показав, як виглядає його друга дружина: неймовірна красуня родом з Донеччини враз полонила серце шоумена, і незабаром після знайомства вийшла за нього заміж та народила йому двох прекрасних дівчат, яких назвали Соломією та Стефанією.

Сергій Притула одружився на жінці з Донеччини

І хоча впродовж своєї кар’єри телеведучий здебільшого був у статусі одруженого, йому неодноразово приписували романи. Найбільше чуток крутилося навколо нього та його партнерки Ольги Фреймут. Основою для них послужили численні кадри, на яких зірки обіймалися, цілувалися або неоднозначно жартували.

Втім, їхнє спілкування швидко обірвалося, спочатку через неетичну поведінку Фреймут на роботі, а згодом через невдалий жарт в мережі.

Сергій Притула одружився на жінці з Донеччини

Про зв’язок з Лесею Нікітюк фанати фантазували на менше. Однак, будучи одруженим з Катрусею, Сергій Притула був менш розкутим з партнеркою на публіці, а тому плітки не набирали таких обертів, як у випадку з Ольгою.

Необхідно відзначити, що корінна дончанка не активно спілкується в соціальних мережах та з пресою. Тому про будь-які зміни у житті сімейства або дружини Сергія Притули шанувальники телеведучого дізнаються безпосередньо від нього самого та його блогу.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Сергій Притула анонсував припинення своєї роботи у шоу-бізнесі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.