Вагітна Світлана Лобода у яскравій сукні засвітила округлий животик: фігура майбутньої мами пасує співачці

Популярна українська співачка Світлана Лобода останні 10 місяців є досить обговорюваною артисткою в Україні. Оскільки жінка спочатку досить байдуже поставилась до того, що в її рідному домі йде війна, спровокована тією державою, яку вона обрала для розвитку кар'єри.

Не секрет, що Світлана є мамою двох чудових дівчат Євангеліни й Тільди, яких ніколи не приховувала та залюбки демонструє своїх донечок в соціальних мережах. Та якщо ім’я батька Єви відоме всім – Андрій Цар, який є досить відомим танцюристом, то імені батька Тільди, співачка досі тримає під замком.

Але подробиць про життя обох дівчат Лобода також не розсекречує, адже вважає, що це неправильно, оскільки їхнє життя не є публічним. Натомість влітку Світлана розповідала про психологічні розлади Євангеліни, які з’явилися на фоні війни і як з ними боролися психологи благодійної організації співачки.

Також, нещодавно ходили чутки про те, що в артистки з’явився таємний чоловік, якого вона кохає, але поки що боїться розповідати про нього світові, адже зараз це не є найважливішою подією в житті. Та інтерес прихильників до цієї теми підскочив тоді, коли Лобода виклала нове фото в instagram, де засвітила округлий животик. Шанувальники відразу почали підозрювати співачку у третій вагітності, оскільки сукня, яка надіта на Світлану досить відверта і виріз є саме на животику. Можливо таким чином артистка хотіла повідомити про своє цікаве положення, а можливо це просто ефект сукні.

Та якщо поціновувачі творчості Лободи вже вітають її з вагітністю у такий важкий час, сама ж артистка жодним словом не прокоментувала цю ймовірність, лише залишила серце у вигляді підпису до фото. Тож, поки що вагітність співачки існує лише у думках прихильників. А чи насправді ці здогадки виправдаються, дізнаємося пізніше, якщо животик Світлани буде рости.

Схожі статті