Влад Міцкевич з “МастерШеф” вперше оприлюднив конфлікт з колишньою дружиною: “Треба вибачатися”

Влад Міцкевич став популярним завдяки шоу "МастерШеф", у восьмому сезоні він став фіналістом та досить яскраво себе провив, тому вирішив взяти участь у "Битві сезонів", де також став суперфіналістом.

Міцкевич став одним з найяскравіших учасників кулінарного шоу, оскільки він досить впевнено почав боротьбу та проходив всі випробування. Також його запальний характер та почуття гумору зробили з нього зірку “МастерШеф”. У Влада є своя фан-аудиторія, яка дуже любить його за щирість та відвертість. Він ніколи не стримує емоцій та каже правду у вічі. А ще, багато прихильниць у Міцкевича з’явилося через його зовнішність, адже він досить симпатичний чоловік, до того ж постійно займається собою.

Міцкевич з сином та колишньою

Але вся його армія шанувальниць, знає, що Влад одружений та має дитину, тому, навіть ніхто й не намагався зачарувати кухаря своїми чарами. Відомо, що у 2019 році Міцкевич одружився на молодій обраниці на ім’я Наташа, яка народила йому сина Вову. Та, як виявилось, сімейна ідилія існувала не так довго, як парі того б хотілося.

Днями Владислав вирішив поспілкуватися з підписниками в instagram, де його запитали, чому він не забирає сина, на що ресторатор відповів, що сьогодні ж він домовився з його мамою, що забере Вову й навіть купив йому іграшки. Також чоловік зазначив, що він часто бачиться з дитиною. Виходить, що екс-дружина не забороняє йому брати участь у вихованні Володимира, оскільки з наступних сторіс стало відомо, що він утримує й колишню, й сина.

Звинувачення колишньої Міцкевича

В той час, поки Міцкевич старанно працює та бере участь у шоу, його дружина запускає фейкові історії за допомогою проплачених блогерів, де поливає брудом батька своєї дитини. Жінка розповідає про жорстоке ставлення до неї та тиранію. Але сам Влад просто шокований такою поведінкою колишньої та публічно просить її вгамуватися і подорослішати.

“Я вкотре переконуюсь, що все роблю правильно, син мене любить, уваги дійсно мало, але, тому що тато й мамі бабки підкидає, й на садочок і сам хочу відпочивати, звісно, коли ти ізчерпаєш вигаданий борг, я тобі завжди допоможу. Але дорослішай. Коли кажеш, що вибачилась після того, як образила невинну людину із того, що просто ти одна втомилась. Треба при нагоді сказати Вибач” – написав Міцкевич.

Конфлікт Міцкевича з дружиною

Також Влад додав, що лента в інсті нескінченна, але не резинова. А саме у соціальній мережі колишня дружина кухаря виставляє його в не гарному світі. Яка кішка пробігла між ними невідомо, але, як бачимо, зі свого боку чоловік робить все, щоб налагодити стосунки та залишитись просто батьками спільної дитини. Шанувальники Міцкевича активно спостерігають за розбірками у мережі та впевнені, що батько з нього гарний, як і чоловік.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.