Король борща Євген Клопотенко спростував чутки про свої численні романи: “Я не бабій”

Євген Клопотенко відомий кухар, який отримав перемогу у кулінарному шоу "МастерШеф" та саме через це здобув велику популярність серед українців, тому, звісно, що він та його життя стає приводом для пліток.

Відомо, що нині Женя є батьком досить дорослого сина, але з його мамою він давно розійшовся, і з того часу коло нього вирує багато чуток про численні романи з відомими жінками України. Наприклад, кухаря підозрювали у стосунках зі співачкою Златою Огнєвіч, хоча особливого приводу для цього не було, лише теплі коментарі чоловіка під фотографіями Злати. Але ці плітки існували досить довго.

Євген Клопотенко заявив, що він не бабій

І таких історій з Клопотенко було багато, та сам він завжди казав, що є завзятим холостяком і стосунки для нього поки не на часі, хоча по-справжньому закохатися чоловік завжди хотів. Але, на жаль, не зустрічав такої жінки, у яку зміг би закохатися без пам’яті. І навіть мама ресторатора вже хотіла знайти сама йому обраницю, тому що дуже переймається, що її син досі самотній.

Та попри його висловлювання чоловіка вважають бабієм та надто легковажним стосовно жінок. Але все зовсім не так, і зараз Євген зізнався, що у нього нарешті з’явилась кохана дівчина, з якою він хоче проводити весь свій час. Але водночас чоловік не впевнений, що вона та сама, з якою він проведе все життя. До того ж Клопотенко сказав, що для нього є нормою мати стосунки поза стосунками. Тобто, до своєї нинішньої жінки він не ставиться досить серйозно.

Євген Клопотенко розповів про ставлення до стосунків

До того ж чоловік вважає, що якби він проводив все своє життя з однією жінкою, для нього б стався кінець світу. Та бабієм він себе не вважає, просто має таку точку зору на стосунки й не бачить в цьому нічого страшного чи дивного.

Та загалом у кожного з нас є власна думка щодо правильних стосунків між чоловіком та жінкою. Хтось хоче закохатися раз і назавжди, хтось пів життя перебирає, для одного все має бути серйозно, а для другого легко та без жодних обов’язків. І не можна за це засуджувати людину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.