Був турок Мурат, став лисий іспанець: Ані Лорак в обіймах нового чоловіка натякнула, що більше не холостячка

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак заінтригувала мережу новими кадрами, на яких припала до іспанського красеня. Всі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак забрала свою дочку Софію та рушила за кордон. Більше ніж півроку шанувальники не мали жодної гадки, де може знаходитися виконавиця. Лише згодом з’ясувалося, що Софія перебувала разом зі своїм рідним батьком Муратом, в той самий час, як Ані Лорак знайшла прихисток в Іспанії.

Ані Лорак можуть позбавити квартири в Україні
Ані Лорак показала обійми з новим чоловіком

Ані Лорак показала обійми з новим чоловіком

Раніше повідомлялося, що співачка розійшлася з Єгором Глібом, а вже днями вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому припала до чоловіка на ім’я Ісаак. У дописі до публікації артистка натякнула на імовірні романтичні відносини з красенем.

Варто відмітити, що герой нашої статті з’являвся на акаунті артистки і раніше, у ролі її тренеру з йоги. Втім, коментарі з інформацію про особистість чоловіка менеджерами Кароліни постійно видаляються. Тим часом фанати артистки активно вітають її з початком нових стосунків.

Ані Лорак показала обійми з новим чоловіком
Ані Лорак показала обійми з новим чоловіком

Частина аудиторії зірки не оцінила її імовірного нового коханого.

Ісаак є міжнародним терапевтом і викладачем йоги. За очевидно солідну оплату, він допомагає очистити та розблокувати чакри, ж винахідником саківського масажу; а також надає послуги з масажів шиацу, балійського, китайського, туїна, рефлексотерапіі та індійського масажу голови. Увесь цей Анв Лорак не відмовляла собі у цих задоволеннях.

Варто відмітити, що на особистій сторінці чоловіка є кадри з дитиною та молодою жінкою, яку він називає своєю сім’єю. Тож імовірніше за все, він одружений.

Схожі статті