Пуховики 2023: як стильно і тепло вдягаються українські зіркові модниці – Ребрик, Каменських, Денисенко

Українські зірки показали, як правильно одягатися взимку, щоб ваш образ був і теплим у морози, і стильним, ніби ви – модель із обкладинки журналу

Українські зірки шоубізнесу – це справжні модники та модниці, які задають тренди на цілі сезони. Це стосується і одягу, який знаменитості обирають, і аксесуарів, і навіть звичок чи цілого способу життя.

Акторки, співачки, телеведучі – усі українські популярні жінки активно ведут своїй сторінки в соціальних мережах, найчастіше – це Інстаграм. Саме туди відомі на всю країну жінки ледь не щоденно виставляють нові фотографії чи відео, які надихають шанувальників та шанувальниць та нові звершення та модні образи.

Зима – це особливий період для любителів гарно вдягтися та продемонструвати свої навички в підбиранні стильного луку. Необхідно не тільки красиво скомпонувати образ, а ще і зробити так, аби було тепло навіть у найбільші морози. Тут на допомогу приходять пуховики, дублянки, шапки, шарфи, рукавички.

Лілія Ребрик

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик у холодну пору вдягається просто. Це вона довела публікацією на своїй сторінці у Інстаграмі. Жінка позує в довгому теплому молочному пуховику та у джинсах. При цьому всьому Ребрик показує свій активний відпочинок – катання на ковзанах із донечкою.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Настя Каменських

Гаряча українська співачка, дружина відомого продюсера Олексія Потапенка, Настя Каменських позує на сонячній вулиці в бежевому пальті, у простих широких джинсах та в теплому шарфі й рукавичках, підібраних під один колір – білий.

Настя Каменських
Настя Каменських

Наталка Денисенко

Популярна українська акторка завжди показується на своїй сторінці в повному антиморозному забезпеченні. Жінка одягає шапку, шарф, рукавиці й теплий пуховик. Та на останній фотосесії Денисенко з’явилася вбрана в білий одяг – штани, светр і шарф.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".