39-річний Григорій Решетнік покинув дружину з трьома дітьми і вирушив за кордон: все сталося ще до війни

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік сколихнув мережу, поділившись новими кадрами з-за кордону. Де побував шоумен та з ким?

Як відомо, 12-й сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк” вийшло з запізненням майже у півроку. Причина усім відома: повномасштабна війна принесла нові реалії життя українців, яким точно було не до розваг.

Втім, зараз фанати програми активно спостерігають за новою історією, яка розгорнулася у житті Алекса Топольського та учасниць проєкту. Вже досить скоро глядачі дізнаються, хто ж став переможницею шоу.

А фінал традиційно знімався за кордоном. Саме тому Григорій нарешті дозволив собі поділитися кадрами, які були зроблені більше року тому під час зйомок.

Григорій Решетнік вирушив за кордон

Так, на особистій сторінці телеведучого нещодавно з’явилися ексклюзивні кадри з його робочої поїздки.

Григорій Решетнік вирушив за кордон

Зірка довго розповідав про неймовірні пейзажі та красу Мадейри, а також дав понасолоджуватися видами і своїм підписникам. Звісно, Григорій не міг не нагадати користувача мережі, що дуже скоро вони зможуть побачити фінал проєкту, який вийшов на екрани з такими неймовірними труднощами.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Григорій забрав свою дружину Христину, а також трьох синів Івана, Дмитра та Олександра до заходу України. Чоловік збирався повертатися до столиці, однак родина вмовила його залишитися з ними. Як ніяк, а Григорій є багатодітним батьком, і всі його дітлахи дуже маленькі.

Коли Віталій Кличко дозволив киянам повертатися додому, родина Решетніків також прийняла рішення потихеньку перебратися додому. Зараз сім’я повернулася до минулого ритму життя, не дивлячись ні на що.

Схожі статті