Зірка ТСН Алла Мазур вперше розповіла про свого чоловіка: першим прийшов у пологовий і подякував за сина

Відома українська телеведуча Алла Мазур розповіла про батька свого сина Артема лише раз, і варто відмітити, що навіть не натякнула, на його особистість.

Зірка Телевізійної Служби Новин Алла Мазур віддала усе своє життя журналістській кар’єрі, і варто відмітити, що досягла на цьому попрощі неймовірних успіхів.

Алла Мазур показала фото з невідомим красенем
Алла Мазур розповіла деталі її сімейного життя з чоловіком

Знаменитість веде закритий образ життя, а на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу лише показує свого єдиного сина Артема. Про благовірного Алли нічого не відомо: телеведуча свідомо приховує будь-яку інформацію про особистість батька свого сина. Власне кажучи, невідомо, чи перебуває Мазур в шлюбі, або ж її коханий пішов з її життя.

Алла Мазур розповіла деталі її сімейного життя з чоловіком

Втім, не так давно телеведуча розповіла, що після народження її первістка, батько Артема був першим, хто прийшов до пологового. У вдячність за народження сина він осипав телеведучу квітами. Єдину підказку, яку надала знаменита журналістка: тато Артема не олігарх та немає жодного відношення до політики.

Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур
Алла Мазур розповіла деталі її сімейного життя з чоловіком

Тривалий час таємним чоловіком Мазур вважали Роберта Опаленика. Вже багато років телевізійники працюють разом, а також беруть участь у світських заходах. Втім, чутки про зірок ТСН ніколи не був виправданим.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Алла Мазур розповіла деталі її сімейного життя з чоловіком

Ба більше, відомо, що Артем носить абсолютно інше прізвище.  Про те, що спадкоємець Алли успадкував прізвище Бондаренко стало відомо абсолютно неочікувано, після того, як сімейні фотографії телеведучої потрапили до мережі.

Варто відзначити, що син телеведучої поводиться дуже обережно у медіа-просторі, а тому не видає секретів матері.

Схожі статті