Леся Нікітюк отримала розкішний букет від таємного прихильника та підозрює у цьому Славу Дьоміна: “Це ти?”

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, та недавніх часів одна з головних волонтерок країни. Дівчина ніколи не дає сумувати своїм прихильникам, тому її контент завжди цікавий та іноді інтригуючий.

Лесю дуже поважають колеги та вважають її досить сильною та стійкою особистістю, яка, може з себе постояти та дати відсіч тоді, коли це необхідно. А ще Нікітюк люблять за її щирість та гостре почуття гумору. Іноді жіночка може щось таке сказати, що буде реготати вся країна. Тож, позитиву та сили характеру Лесі не займати.

За останні 10 місяців Нікітюк дуже сильно відкрилась, як людина, щира, відверта, чесна, благородна та душевна, з великим серцем. Раніше, про Лесю ходило багато чуток, точніше, про її романи, особливо з колегою Сергієм Притулою. Але з приходом війни все дуже змінилося. Тепер Нікітюк обговорюють як волонтера, співачку та громадську діячку, а особисте життя вже якось відійшло на другий план, хоча, зовсім нещодавно, Лесі приписували роман з відомим блогером Богданом Шелудяком, більш відомим як Буше.

Богдан Буше

Та здається це гарний привід підняти рейтинги та відновити плітки про особисте життя. Тож, днями Леся сама зробила інфопривід, у який втягнула Богдана, Славу Дьоміна та блогера Машуковського. Річ в тому, що дівчині надіслали анонімний букер червоних троянд. Виглядає він неймовірно, та чомусь ведуча впевнена, що цим таємним прихильником є Слава Дьомін, чи Богдан Шелудяк.

Квіти Нікітюк від таємного прихильника

Адже третій кандидат відпав відразу, коли надіслав Лесі букет і написав, що він міг би й більше. Буше також сказав, що це не він, тоді залишається лише Слава Дьомін, але він поки що публічно нічого не відповів зірці телебачення. Та в будь-якому випадку отримувати розкішні букети квітів просто так – для дівчини дуже приємно та завжди це доречно.

Леся з квітами

Тож, поки Леся намагається дізнатися ім’я таємного прихильника, у неї вдома є аж два неймовірних букети, які тішать очі та душу Нікітюк і дають їй можливість відчути себе справжньою привабливою жінкою, яка отримує увагу від чоловіків, хоч і таємно. І саме це привід підняти свою  самооцінку та пропрацювати жіночу енергію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.