“Дуже сумую”: багатодітна мама Альбіна Джанабаєва розповіла про своє життя без чоловіка Валерія Меладзе

Знаменита російська співачка Альбіна Джанабаєва вийшла на зв'язок на честь старого Нового року та розповіла про свої почуття. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну Валерій Меладзе виступив проти війни та покинув територію російської федерації. Як відомо, останнім часом він проживав у Підмосков’ї разом зі своєю другою дружиною Альбіною Джанабаєвою та трьома дітьми.

Позаминулого року у зірки народилася шоста дитина — дівчинка на ім’я Агата. Ніщо не передвіщувало біди, тож зіркова пара насолоджувалася батьківством, робила багато смішних відео на цю тему, і здавалося, що все буде гаразд і надалі.

Альбіна Джанабаєва вразила зізнанням на старий Новий рік

Валерій Меладзе розлучається з Альбіною Джанабаєвою
Альбіна Джанабаєва вразила зізнанням на старий Новий рік

Однак, після 24 лютого стало відомо, що Валерій Меладзе покинув країну, а от його дружина — ні. Втім, жодна зі сторін не коментувала дану ситуацію і не розповіла журналістам, чи стався розрив стосунків. Ба більше, Валерій Меладзе декілька разів все ж таки засвітився у оточенні своєї коханої дружини та маленької донечки.

Натомість нещодавно Альбіна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що вона сумує за своїми фанатами. Публікація з’явилася в акаунті на честь святкування старого Нового року.

Варто відмітити, що у даний сезон знаменитості часто беруть участь у приватних заходах, за що отримують шалені гонорари. Тож багатодітна мама можливо навіть і не зустрічає свято вдома, а займається гастрольною діяльністю, тим паче, що маленька Агата вже може залишатися з нянею.

Нагадуємо, що стосунки Альбіни та Валерія розпочалися ще у двотисячних. Вокалістка тривалий час знаходилася у статусі коханки знаменитості і навіть встигла народити позашлюбну дитину. Екс-дружина Меладзе Ірина зізналася, що тривалий час не підозрювала про те, що її суперниця знаходиться так близько.

Схожі статті