Після гучного скандалу з Валерієм Меладзе Альбіна Джанабаєва підтвердила розставання з чоловіком: “Вже поїхав”

Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва сколихнула мережу зізнанням про те, де знаходиться її чоловік Валерій Меладзе. Всі деталі в нашій статті.

Декілька тижнів тому Валерій Меладзе потрапив у гучний скандал. Російська зірка виступав за кордоном на корпоративі, як це часто буває на зимові свята. Втім, через повномасштабну війну в Україні справи артиста пішли шкереберть.

Валерій потрапив у небувалий скандалу через свою проукраїнську позицію, про яку він дав знати своїм шанувальникам пошепки. Втім, вже досить швидко йому довелося виправдатися перед російським слухачем та пояснити, чому він підтримує своїх колишніх співвітчизників.

Альбіна Джанабаєва відповіла, де її чоловік Валерій Меладзе

Валерій Меладзе покинув Джанабаєву з дітьми, залишивши їм будинок в Москві
Альбіна Джанабаєва відповіла, де її чоловік Валерій Меладзе

Аудиторія вбачала у цьому спробу всидіти на двох стільцях, однак жодну зі сторін Валерію Шотайовичу не вдалося переконати у своїх щирих намірах. Тим часом Альбіна Джанабаєва увесь час після 24 лютого знаходилася у Підмосков’ї.

Вже багато місяців навколо пари ходять чутки. Мовляв, Валерій та Альбіна розлучаються. Приводом для розповсюдження даних пліток стала тривала розлука артистів, адже Валерій Меладзе на початку минулого року дав знати російському слухачу, що він виступає проти війни, а тому артист поспішив забратися з території російської федерації. Як повідомляють російські ЗМІ, нещодавно Альбіна відповіла своїй підписниці у коментарях, що зараз вони зі своїм зірковим чоловіком не разом.

Альбіна Джанабаєва відповіла, де її чоловік

“Альбіна, а де Валеріан Меладзе?” — спитала зірка прихильниця.

Одна з користувачок мережі також поділилася думкою, що Меладзе можу продовжувати знаходитися в Дубаї.

“Ні, вже поїхав”, — відповіла Альбіна.

Нагадуємо, що позаминулого року у пари народилася третя дитина — дівчинка Агата. Зіркові батьки багато часу проводили зі спадкоємицею і тоді точно навіть не натякали на можливу розлуку.

Схожі статті