Донька, але вже не від Олександра Еллерта: екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про свою другу дитину

Відома українська акторка Ксенія Мішина заінтригувала мережу зізнанням про бажання знову стати матір'ю. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська акторка та колишня Холостячка Ксенія Мішина ще під вас зйомок на проєкті активно розповідала глядачам про свої плани на майбутнє. В них входило нове кохання, придбання квартири в столиці, а також народження ще однієї дитини.

Як виглядають діти Мішиної та Еллерта
Екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про свою другу дитину

Нагадуємо, що зірка є мамою-одиначкою. Від стосунків з таємничим Олександром в неї народився син Платон. Хлопчик не знав власного батька аж до повномасштабної війни, і лише після її початку рідний тато подзвонив Ксенії та заявив про своє бажання познайомитися зі спадкоємцем. Ба більше, у маленького Платона навіть є братик та сестричка.

Ксенія Мішина розповіла про свою другу дитину

Втім, і сама Ксенія не збирається залишати синочка без можливості побути старшим братом.

Екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про свою другу дитину

Хоча декілька місяців тому акторка попросила більше ніколи її не асоціювати з Олександром Еллертом, від інших своїх минулих бажань вона аж ніяк не відмовилася.

Нещодавно Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото з ванної кімнати, на якому вона продемонструвала свою фізичну форму, а також зізналася, що дуже хоче додому, в мирну Україну, повернутися до своєї роботи, а також мріє народити донечку.

Втім, на даний момент невідомо, чи знаходиться Ксенія у стосунках. До речі, Олександр не так давно повернувся до України з піврічної еміграції, але свою особисту сторінку в Інстаграм видалив і тривалий час не виходив на зв’язок з підписниками. Після свого повернення до соцмереж гуморист ніяким чином не пояснив свою поведінку.

Схожі статті