Переможець “Холостячки” Андрій Задворний показав жінку, яка надихає його на зміни: красуні треба відповідати

Андрій Задворний став переможцем у найромантичнішого шоу України "Холостячка". Чоловік прийшов боротися за серце Злати Огнєвіч. І йому це вдалося, як і розбити його після шоу.

Задворний здається досить не простою людиною, оскільки на проєкті він поводився не завжди чесно та адекватно. Інколи його дії були незрозумілими та експресивними, тобто, Андрій був моментами занадто емоційним, що не робило його сильнішим за інших чоловіків. Проте, перемогу та прихильність Огнєвіч отримав саме він.

Андрій Задворний

Співачка відчула справжність своїх почуттів до Андрія в останні тижні проєкту, коли їй варто було вже трохи розуміти, до кого тягнеться її велике серце. Тому, з ним вона проводила досить багато часу і навіть, познайомилась з колишньою Задворного, та з його дочкою. На той момент Златі здалося дивним знайомити її з колишньою, але це врешті-решт дало якусь користь для остаточного прийняття рішення.

Але щастя Злати й Андрія проіснувало недовго, до того моменту, поки чоловік не сказав, що він зовсім не кохає Злату і немає до неї почуттів. Так і закінчилась красива історія кохання.

Відомо, що довгий час після розставання обом було важко знайти для себе пару. Та якщо Огнєвіч досі самотня, то Андрій, здається, знайшов своє нове кохання. Про це свідчить остання сторіс Задворного в instagram. Чоловік займається спортом, але його знімає на камеру таємна дівчина, яка мило  коментує процес тренування та смішить Андрія. Тож, поки що є таємницею, хто та дівчина за кадром, але можливо незабаром Андрій покаже, заради кого виразив зайнятися собою.

Задворний слухає дівчину за кадром

Звісно, не можна стверджувати, хто є за кадром, дівчина чи подруга, але все ж таки, спільні тренування з дівчатами вже говорять про те, що він готовий впустити у своє серце нове кохання та ставати кращим заради нього.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.