Вагітна Настя Каменських навіть за сумочкою не може приховати округлий животик: але ходить без Потапа

Настю Каменських вже кілька місяців підозрюють у вагітності. З того часу, як співачка приїхала з-за кордону їй пророкують народження малюка, але сама зірка не охоче коментує своє положення.

З самого початку повномасштабної війни в Україні зіркове подружжя Потап і Настя вирішили поїхати за кордон, і майже 6 місяців вони практично не виходили на зв’язок з українцями. Так, інколи вони окремо виходили в сторіс та викладали фото. Але разом – ні.

Каменських з Потапом

Та саме через їхню відсутність коло пари досі ходить багато негативних коментарів немов вони покинули країну самий важкий період та просто відпочивали. А насправді все навпаки. Потап і Настя активно займалися волонтерською діяльністю, а згодом Настя почала виступати на благодійних концертах у різних країнах Європи.

Та саме через велику кількість фото, де співачка постійно ховає животик, її підозрюють у вагітності. Але стан Насті не змінюється. Вона ніби не стає ширшою, як всі вагітні та не худне. Тобто тримається в одній формі. Але днями у мережі з’явились фото, де Каменських  просто стоїть серед вулиці та розмовляє з жінками.

Вагітна Каменських

Ніби все як завжди, але варто звернути увагу на те, як животик відштовхує сумку артистки. Можливо це невдала поза, можливо на ній одягнено щось об’ємне. Але складається таке викидання, що співачка вже просто не може приховувати своє цікаве положення.

Та єдине що бентежить шанувальників пари зараз, це відсутність Потапенко поруч. Тобто, якщо його дружина вагітна, гуляє сама, святкує сама свята, тоді чи буде продюсер радіти появі малюка в родині. Якщо, звісно, вагітність Настя таки виявиться дійсністю. Але це покаже тільки час, а зараз залишається лише слідкувати за подіями у житті зіркового подружжя.

Схожі статті