Алекс Топольський все ще не може забути Сашу Мудру та захищає її у мережі: “Мені неприємно”

Алекс Топольський став головним героєм останнього сезону найромантичнішого шоу "Холостяк" і, як всі інші обрав свою кохану жінку, але, все ж таки, оскільки дівчат на шоу було багато і спілкування з іншими дівчатами після проєкту є звичною справою.

Тиждень тому відбувся фінал шоу “Холостяка” де Алекс обрав Катю Лозовицьку, і звісно, тема чи разом вони, чи ні, дуже гучно обговорюється в мережі. А оскільки сама ймовірна пара не може розповідати подробиці вибору, то глядачам варто дочекатися пост-шоу, де Алекс та Катя розкажуть як склалися їх стосунки після фіналу.

Після всіх минулих сезонів зазвичай знімали ще й пост-шоу, де обговорювали кожен випуск з експертами та учасницями. Але 12-й сезон припав на війну, тому обговорень не було, але фінальне є, і незабаром його покажуть на СТБ. А поки що Алекс, Катерина та інші учасниці загадково відповідають на питання від підписників.

Так, наприклад стало відомо, що влітку Лозовицька точно була в стосунках з Топольським, та що зараз дівчина в Києві. А от Алекс своєю чергою відповідає й на загальні питання. Виявляється, холостяк створив телеграм-канал для того, щоб прихильники могли обговорювати та коментувати пости головного героя. Але деякі з них Топольському зовсім не подобаються і він не хоче, аби дівчат ображали, бо поважає кожну з них.

“Іноді мені навіть неприємно, тому що я не хочу бачити повідомлень з образами на адресу будь-якої з дівчат.З цієї причини вже більше сотні людей вирушили в бан. Але сподіваюсь, що такого більше не буде, і в моєму каналі пануватиме щира і добра аудиторія підписників” – висловився Алекс.

Звернення Алекса до підписників

Певно найбільше всього дістається фіналістці Саші Мудрій, оскільки саме вона протягом усього проєкту поводилась нечемно з дівчатами та постійно створювала конфлікти. Але з Алексом дівчина була просто неймовірно ласкавою та доброю. Поведінка Саші обговорювалась щотижня, адже нові конфлікти за її участю були присутні на постійній основі. Саме через це Топольський не ризикнув обрати таку Мудру у фіналі.

Схожі статті