З пологів одразу в ефір: Катя Осадча ощасливила Юрія Горбунова ще одним нащадком — знову хлопчик

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча після третіх пологів змогла схвилювати аудиторію своєю силою волі та цілеспрямованістю. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Позаминулого року знаменита українська телеведуча Катерина Осадча стала багатодітною матір’ю. Зіркова родина розраховувала на дівчинку, однак на світ з’явився ще один син.

Сім’я вирішила дізнатися стать майбутнього малюка лише за декілька тижнів до пологів. Коли ж відбувся бейбі шауер Катерина одразу розповіла своїм фанатам, що на світ з’явиться хлопчик і заявила, що вони з Юрієм з нетерпінням чекають на нього.

Катя Осадча ощасливила Юрія Горбунова

Втретє вагітна Катя Осадча
Катя Осадча ощасливила Юрія Горбунова

Найбільш дивовижним був той факт, що Катерина вийшла на роботу майже одразу після пологів. Зірка активно знімалася у різноманітних проєктах, брала інтерв’ю, а маленького Данила привозили їй у перервах, щоб вона могла нагодувати його. Тобто Катерина навіть не відмовилася від натурального методу годування своєї дитини, не дивлячись на неймовірну завантаженість.

Юрій Горбунов вперше показав обличчя молодшого сина Данила від Осадчої
Катя Осадча ощасливила Юрія Горбунова

Коли на світ з’явився перший спільний син пари Іван, зіркові батьки неохоче ділилися знімками з хлопчиком, однак Данило вже став зіркою Instagram, адже фанати з нетерпінням чекають, коли ж Юрій або Катя знову покажуть маленького нащадка.

Після початку повномасштабної війни в Україні Катерина повністю змінила фокус та сконцентрувалася на безпеці своїх дітей, тому евакуювала їх на захід. На даний момент у телеведучої майже немає проєктів, окрім пошуку зниклих під час війни. Самий у цьому напрямку зірка намагається зробити усе від неї залежне, і варто відмітити, має певні успіхи, адже постійно знаходить людей.

Юрій Горбунов тим часом знаходиться в столиці на постійній основі, адже повернувся у ранковий формат шоу, куди його з радістю прийняли.

Схожі статті