Сергій Притула йому не конкурент: як виглядає новий чоловік Ольги Фреймут, якого вона знайшла на роботі

Ольга Фреймут закрутила службовий роман на Новому, вийшла там заміж за генерального директора телеканалу Володимира Локотка і перейшла на плюси

Ольга Фреймут – це популярна українська артистка, телеведуча, відома участю у знаменитих проєктах Нового каналу, таких як “Підйом”, “Ревізор”, “Кабріоліто” та інших. Жінка досить довго пропрацювала на одному телеканалі, та потім перейшла на інший – канал 1+1.

І якби шанувальники та шанувальниці подумали, що телеведуча Ольга Фреймут назавжди розпрощалася з Новим каналом, то це взагалі не так. Принаймні, що стосується не кар’єрного, а особистого плану.

Ольга направду мала насичене особисте життя. Свою найстаршу доньку Злату Мітчелл вона народила від корінного британця Ніла. Злата народилася в Лондоні, у Великій Британії.

На одному з телеканалів України – п’ятому, Ольга Фреймут познайомилася з головним режисером, який невдовзі став її чоловіком. Щоправда затрохи Ольга та Олександр Ракоїд розійшлися. Пара не була одружена офіційно, та попри це мала церковний шлюб.

Чому Ольга Фреймут не повністю попрощалась із Новим каналом? Усе тому, що вона заміжня за сорокашестирічним продюсером, генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком. Чоловік родом із Казахстану.

Чо
Чоловік Ольги Фреймут Володимир Локотко

Від нього сорокарічна Фреймут має аж двох дітей. Разом подружжя виховує шестирічного сина Валерія та п’ятирічну доньку Євдокію.

Ольга Фреймут дуже вдало приховувала особисте життя, адже те, що популярна телеведуча заміжня за генеральним продюсером Нового каналу стало відомо лише після того, як вона народила третю свою дитину – Євдокію. Ба більше – знаменита жінка ще й узяла прізвище Володимира Локотка.

Пара щаслива та разом виховує діток.

Схожі статті